Close sidebar
Close sidebar

Suma uriașă pe care un ieșean trebuie să o plătească la întreținere. Cum s-a ajuns într-o asemenea situație, după ce instanța nu i-a dat dreptate? "Vrem să se termine odată totul"

Un bărbat din Iași trebuie să plătească o sumă enormă pentru costurile de la întreținere. A fost dat în judecată de asociția de proprietari, după mai mulți ani în care nu a plătit nimic.

Elena Tasca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O asociație de propietari din Iași a dat în judecată un propietar, după ce acesta nu a mai plătit costurile de întreținere timp de mai mulți ani.

Bărbatul este nevoit să plătească acum o sumă enormă, care se ridică la zeci de mii de lei.

"Trebuie să plătească acum. Vrem să se termine odată totul", a declarat președintele asociației de proprietari, despre situația cu care se confruntă.

Sumă colosală pentru costuri de întreținere. Un bărbat trebuie să plătească zeci de mii de lei

Un bărbat a fost dat în judecată de asociația de proprietari a blocului în care ar fi locuit. Motivul este neplata costurilor de întreținere, timp de mai mulți ani.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro., bărbatul ar fi nevoit să plătească zeci de mii de lei. Suma enormă a fost adunată pe parcusul a cinci ani.

Omul are problemele lui de nu a plătit întreținerea, nici nu mă interesează acum pe mine, vreau doar să recuperez banii pe care îi datorează. Am ajuns în instanță de mai bine de 2 ani, însă datoria este mult mai veche, altă cale nu este, doar că durează ceva timp până se soluționează.

Eu cred că așa se va ajunge, până la urmă, la un final și o să ne recuperăm și suma de 30.000 de lei. Din fericire, nu am avut probleme în cadrul asociației din cauza datoriei lui, însă regula este clară, dacă ai consumat ceva, trebuie să plătești, a declarat președintele asociației de proprietari, potrivit antena3.ro.  

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește și: Situație uluitoare la Orșova! Cetățenii, câștig de cauză în instanță, în fața administrației locale. Ce trebuie să facă acum Primăria?

Ce sumă trebuie să plătească un bărbat din Iași, la întreținere?

[Sursa foto: istockphotos]

Asociația de proprietari a încercat să îl convingă pe om pe cale pașnică să își plătească datoriile, dar nu a avut rezultat. În aceste condiții, asociația de proprietar așteaptă următoare înfățișare din instanță pentru a vedea cum se va finaliza situația deloc plăcută.

Datoriile bărbatului s-ar ridica la suma de 28.000 de lei. La acestă valoare enormă se adaugă și penalități în valoare de 30.000 de mii de lei. După un calcul simplu, bărbatul trebuie să scoată din buzunar 58.000 de lei pentru plata întreținerii, restante de cinci ani.

 "Trebuie să plătească acum. Vrem să se termine odată totul"

[Sursa foto: istockphotos]

Nu îl cunosc personal pe dumnealui, nici măcar nu mai stă în apartamentul respectiv, dar asta nici nu este import ant, trebuie să plătească acum, asta e tot ce contează. Lucrurile sunt complicate și vrem să se termine odată totul, a mai declarat președintele asociației de proprietari, conform antena3.ro.  

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI