Close sidebar
Close sidebar

Ce tare! Stra-straneportul lui Badea Cartan a ajuns Primar intr-o comuna din Romania!

Toata lumea din Romania a auzit de Badea Cartan, iar acum, in urma alegerilor locale, mai vine o data vorba despre celebrul roman.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Stra-stranepotul lui Badea Cartan, Vasilica Sorin Cartan, a reusit sa ajunga primar in localitatea Cirtisoara, la a treia incercare. Inginerul Vasilica Sorin Cartan are 37 de ani si a candidat din partea Partidului Social Democrat la alegerile locale reusind sa castige mandatul pentru urmatorii patru ani.

Pana acum, Vasilica Sorin Cartan a fost viceprimarul comunei. "Mi-am propus multe obiective, important este sa vedem ce pot realiza. Nu vreau sa fac promisiuni, vreau sa realizez ceva, ce-i mai bun pentru Cirtisoara si pentru cirtisoreni", a declarat noul primar al localitatii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Celebrul Badea Cartan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI