Ce târguri de Crăciun sunt deschise în București în 2022? Iată care sunt târgurile deschise în București în anul 2022!

Târguri de Crăciun deschise în București 2022

Târgul de Crăciun din Piața Constituției

Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti   este deschis publicului în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00-23:00 iar sâmbăta şi duminica între orele 10:00-23:00.

Vizitatorii au acces gratuit!

Calendarul programului artistic cuprinde perioadele: 30 noiembrie – 4 decembrie, 6 decembrie, 9- 11 decembrie, 16- 18 decembrie şi 23- 26 decembrie 2022. 

Pentru a consulta programul complet al „Târgului de Crăciun Bucureşti 2022”, puteți accesa pmb.ro, arcub.ro, proedus.ro, creart.ro.

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei se deschide vineri, 25 noiembrie 2022

Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market”, organizat de UNTOLD Universe în colaborare cu Primăria Sectorului 6 a Municipiului București se va deschide vineri, 25 noiembrie, de la ora 18:00, în Parcul Drumul Taberei.

„Ceea ce ne-am propus în acest an, probabil, este o premieră pentru România. Ne-am propus să facem un târg de Crăciun la un standard foarte înalt şi care să nu ne coste nimic pe noi ca Primărie.

(…) Este un proiect ce se autofinanţează, (…) va fi un târg de Crăciun pe care ni-l dorim la nişte standarde precum cele de tradiţie din afară”, a anunţat, vineri, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, într-o conferinţă de presă.

„De asemenea, vor fi activităţi de divertisment, începând cu roata carusel, (…) spectacole în care să-i implicăm în special pe cei mici. Decoraţiunile pe care o să le avem în perimetrul târgului nostru vor fi unele spectaculoase.

Vom avea (…) cea mai mare perdea de lumini din România”, a mai declarat Chereji.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Târgul de Crăciun din Drumul Taberei se deschide vineri: Programul evenimentelor

Târgul Poveste de Crăciun 2022 la Opera Comică pentru Copii

Târgul Poveste de Crăciun al Operei Comice pentru Copii se redeschide cu o mulțime de activități și surprize de sezon pentru cei mici împreună cu familiile lor! O mulțime de activități și surprize de sezon îi așteaptă pe cei mici împreună cu familiile lor în curtea Operei Comice pentru Copii, pe Calea Giulești nr. 16.

Acesta se desfășoară între 25 NOIEMBRIE – 29 DECEMBRIE!

Târg caritabil de Crăciun „Dăruim și Ajungem MARI” 2022 la Muzeul Țăranului Român

Târgul caritabil de Crăciun „Dăruim și Ajungem MARI” va avea loc la Muzeul Țăranului Român, Sala Media. Acesta se va desfășura sâmbătă, 10 decembrie, între orele 10.00 si 19.00.

Christmas Market by Playa9

Acesta se va desfășura pe Lacul Străulești între 16-19 decembrie 2022.

 

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si