În momentul în care a fost prins pe data de 28 noiembrie, Cătălin Cherecheș avea asupra lui 3265 de lei, aproximativ 150€ în forinți și aproximativ 320 de euro echivalent în lei, dar și mai multe documente, precum actul de identitate românesc și pe cel italian.

Telefoanele cu butoane, preferate de traficanții de droguri din diverse motive

De asemenea, fostul edil mai avea mătănii, dar și un telefon cu butoane, Nokia 150, model din 2023, care costă 200 de lei.

Acesta are memorie RAM de 4 MB, 2G și Dual SIM și este folosit deseori de dealerii de droguri. El este cumpărat și pentru bateria de lungă durată, ideală în astfel de planuri.

Conform Vice, traficanții de droguri din Marea Britanie cumpără de obicei modele Nokia vechi, deoarece ele pot fi urmărite mai greu de autorități.

„Pot avea încredere într-un Nokia vechi”, a declarat unul dintre acești indivizi. În realitatea însă, acest telefon mobil folosit de Cătălin Cherecheș a putut fi și interceptat și localizat de autorități. Fostul primar din Baia Mare a cumpărat două cartele din Ungaria, acolo unde a încercat să le activeze, însă fără succes. Abia ajuns în Germania el a putut să vorbească de pe acel telefon.

Telefon Cătălin Cherecheș

Telefoane asemănătoare cu cel găsit în posesia lui Cătălin Cherecheș sunt folosite de traficanții de droguri.

[Sursa foto: Colaj Facebook & vasiledale.ro]

Citește și: Cătălin Cherecheș a cerut să nu fie extrădat în țară. Primarul din Baia Mare spera că mafia italiană îl va scăpa de extrădare

Mătușa lui Cherecheș din Germania, medic renumit

După ce a fost prins în apropierea gării din Augsburg, unde era pe bancheta din spate a unui autoturism condus de mătușa lui, Cătălin Cherecheș a fost dus într-un penitenciar de maximă siguranță, și de altfel cel mai modern din Bavaria. Acesta se află în apropiere de orașul Augsburg și are o capacitate de 600 de locuri pentru deținuți.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Închisoarea este modernă și are chiar un scanner pentru monitorizarea bătăilor inimii deținuților, astfel încât să detecteze dacă cineva încearcă să evadeze. Întregul proiect a costat 105 milioane de euro. Aici va sta edilul, până când va fi mutat într-un penitenciar din München.

Joi, acesta a refuzat să fie extrădat în România, așadar urmează ca el să fie din nou dus în fața magistraților. Dacă răspunsul său va fi pozitiv, atunci procedura de extrădare în țară va dura aproximativ 10 zile, însă dacă refuză, lucrurile se vor complica mai mult.

”Judecătoria Augsburg a dispus ieri arestarea temporară a persoanei căutate de autoritățile române. Persoana urmărită nu a fost de acord cu implementarea procedurii simplificate de extrădare. Procuratura din München urmează să se adreseze, joi, Tribunalului Regional Superior din München pentru a dispune ca persoana persecutată să fie reținută în vederea extrădării ”, a declarat Procurorul șef Florian Weinzierl, de la Parchetul din München pentru  Foaia Transilvană.

Mătușă Cătălin Cherecheș

Ea este mătușa edilului din Baia Mare, cea care l-a primit în casa ei din Germania.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Cu ce se ocupă mătușa primarului Cherecheș? Ea este femeia care l-a ajutat pe edil să fugă de poliție

Și mătușa lui din Germania, Eugenia Jederan riscă să fie pedepsită dacă oamenii legii din România o găsesc vinovată pentru favorizarea infractorului pe care l-a ascuns în propria casă. De profesie medic, aceasta este stabilită în Germania, acolo unde lucrează în propria clinică.

Pe 30 noiembrie, Comitetul Director al Filialei a votat pentru scoaterea lui Cătălin Cherecheș din rândul membrilor asociației. Totodată, miercuri atribuțiile sale au fost preluate de viceprimarul Doru Dăncuș. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si