Close sidebar
Close sidebar

Ce tipuri de băuturi vei consuma la o întâlnire de afaceri?

Chiar dacă întâlnirile de afaceri sunt de obicei organizate pentru a negocia anumite contracte, astfel de întruniri trebuie să fie bazate și pe ospitalitate, bun gust și simț al măsurii întrucât oamenii ce participă la astfel de discuții sunt de asemenea rafinați. Când vei avea o întâlnire cu un potențial client sau cu potențial partener de afaceri trebuie să faci tot posibilul ca respectivul sau respectivii să se simtă cât mai confortabil și să observe faptul că ai fost atent la nevoile sale.

Redactia Stirile Kanal D,

Alegerea unei băuturi alcoolice este destul de dificilă, întrucât băutura trebuie să fie una rafinată, potrivită și pe gustul interlocutorului


DISTRIBUIE
acest articol

Discuțiile de acest gen sunt bazate în general pe multă concentrare, așadar pentru rezultatele pe care le doriți este necesar să aveți și momente de relaxare, mai puțin formale, în care serviți masa sau beți ceva. 

Alegerea unei băuturi alcoolice este destul de dificilă, întrucât băutura trebuie să fie una rafinată, potrivită și pe gustul interlocutorului, astfel că în acest articol vei regăsi câteva opțiuni în ceea ce privește categoria de bauturi alcoolice de la FineBar  pe care le poți alege pentru a avea un succes garantat.

Vinul este o băutură rafinată și se consumă de mii de ani și se pare că a fost prezent la multe întâlniri de afaceri de-a lungul anilor. Vinul este potrivit ca și băutură atunci când întâlnirea de afaceri include și un dineu. Trebuie să alegi întotdeauna un vin de calitate, de la un producător cunoscut și să ții cont și de restul preparatelor ce se vor consuma.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Whisky-ul (Whiskey-ul) – această băutură produsă din cereale și păstrată ani în șir în butoaie de stejar, este extrem de potrivit pentru o întâlnire de afaceri și se poate servi chiar în timpul discuțiilor, însă în cantități moderate și de sigur în funcție de interlocutorii pe care îi ai. Pentru o întâlnire de afaceri nu vei folosi această băutură în cocktailuri, o vei servi cu gheață.

În acest mod reiese faptul că respecți procesul dificil prin care se fabrică și de asemenea apreciezi gustul bogat și puternic al acestuia.

Vodka Belvedere reușește să fie o mândrie națională deoarece este extrem de căutată, iar procesul de producție are un rol extraordinar în obținerea gustului neîntâlnit al acestei băuturi. Distilarea este un procedeu în care trebuie să ai atât cunoștințe temeinice pentru a-l realiza, dar și o anumită iscusință, pricepere pentru a ieși exact așa cum trebuie.

Dacă vei avea colaboratori străini, cu siguranță îi poți da pe spate cu o astfel de alegere.

Rom-ul este o altă băutură alcoolică pe care o poți folosi la o întâlnire de afaceri. Este obținută din trestie de zahăr și este lăsată la fermentare săptămâni bune. Mai apoi, după procesul de distilare, urmează invechirea romului, acesta este păstrat pentru a i se intensifică aroma.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru că o întâlnire de afaceri este o oportunitate prin care tu îți poți expune ideile și planurile cu scopul de a obține profit în viitor, alegerea băuturilor alcoolice potrivite este un detaliu prin care vei face o impresie bună și vei reuși să determini starea bună a interlocutorului. Așadar nu omite acest pas și acordă-i atenția necesară pentru ca întâlnirea să decurgă exact așa cum trebuie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI