Close sidebar
Close sidebar

Ce trebuie sa faci cand mergi la spovedanie. Daca nu faci asta, te marturisesti degeaba

Spovedania este estentiala pentru orice crestini, iar parintele Ilarion Argatu, unul dintre marii duhovnici ai Romaniei, a lasat crestinilor sfaturi despre cum trebuie sa se pregateasca pentru marturisire.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Parintele a lasat mai multe sfaturi despre cum trebuie sa se comporte oamenii in fata preotului.

Potrivit acestuia, trebuie sa eviti sa te marturisesti cand la usa preotului sta mai multa lume, dar si sa stai intr-un loc in care auzi ce marturiseste cel dinaintea ta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Totodata, nu e bine sa te spovedesti cand preotul e grabit pentru ca pentru ca sa iti fie iertate pacatele trebuie sa faci o marturisire completa, relateaza adevarul.ro.

La fel de important e sa nu iti schimbi duhovnicul chiar daca te intreaba prea mult.

Trebuie sa indeplinesti canonul pe care ti l-a dat. Niciun alt preot nu te poate dezlega de el.

Mergi la spovedit de fiecare data cand simti nevoia, insa inainte de a ajunge in fata preotului trebuie sa postesti 5 zile.  Si nici nu e bine sa povestesti prietenilor ce te-a intrebat preotul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI