Close sidebar
Close sidebar

Ce trist - Colegii de scena si vecinii Cristinei Stamate au facut "cheta" ca sa o poata inmormanta - E dureros ce se intampla asta cu marii artisti ai scenei romanesti

De cateva zile e doliu mare in teatrul romanesc. Dupa moartea Stelei Popescu, o alta stea a teatrului a urcat la ceruri, Cristina Stamate. Colegii, prietenii, dar si fanii artistelor sunt devastati de durere.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca de inmormantarea Stelei Popescu s-a ocupat fiica ei adoptiva, la Cristina Stamate lucrurile sunt putin mai incalcite. Artista era singura si nici financiar nu statea prea bine, asa ca, vecinii, dar si colegii ei de scena au facut "cheta" pentru a o putea inmormanta.

Omul care a dirijat toata operatiunea a fost Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista "Constantin Tanase", locul in care Cristina Stamate activa.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Am intervenit si am obtinut un loc de veci, am trimis o echipa la spital ca sa o aranjeze, sa o pregateasca de inmormantare.

Am reusit sa dam de cateva dintre rudele Cristinei si pana la urma am aranjat un program. O vom tine la teatru si va pleca si ea de acolo de unde a muncit peste 40 de ani. De aici va merge la capela la Bellu, unde va sta cateva ore, dupa care slujba va fi in jurul orei 12. Slujba religioasa va avea loc in jurul orei 12:00- 13:00 si apoi va fi inmormantata pe Aleea Artistilor", a spus Arsinel, noteaza cei de la cancan.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI