Cătălin Cherecheș va ajunge astăzi la Penitenciarul Rahova. Fostul edil din Baia Mare a fost adus în România în urmă cu o zi.

Ce se va întâmpla cu acesta în perioada următoare?

Cătălin Cherecheș ajunge la Penitenciarul Rahova

După ce a fost adus în țară în urmă cu o zi, Cătălin Cherecheș urmează să fie transportat la Penitenciarul Rahova. 

Fostul edil din Baia Mare va petrece o perioadă de carantină la penitenciar, potrivit digi24.ro.

După ce își va finaliza perioada de carantină de la Penitenciarul Rahova, Cătălin Cherecheș va fi transportat la Penitenciarul din Aiud. În această închisoare, fostul edil se pare că va petrece o perioadă de un an, într-un regim închis. Aici, fostul primar se pare că va sta singur în celulă.

După ce își va petrece anul în regim închis la Penitenciarul din Aiud, Cătălin Cherecheș urmează să fie transportat la Penitenciarul Baia Mare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În închisoarea din Baia Mare, Cătălin Cherecheș va împărți celula cu doi deținuți.

Fostul edil va avea permisiunea de a vorbi la telefon și va beneficia de dreptul de a primi vizite.

Citește și: Primele imagini cu fugarul Cătălin Cherecheș, adus sub escortă în România. Detaliul uimitor din scena predării sale

catalin chereches

Ce urmează pentru Cătălin Cherecheș, după ce a fost adus în România?! Fostul primar din Baia Mare ajunge astăzi la Penitenciarul Rahova

[Sursa foto: Facebook- Cătălin Cherecheș]

Potrivit informațiilor transmise de digi24.ro, Cătălin Cherecheș nu va fi pedepsit de lege pentru fuga din țară. Acest lucru se datorează faptului că la ieșirea din România, Cătălin Cherecheș a fost verificat de un polițist.

Mai mult decât atât, se pare că acesta nu va plăti nici cheltuielile pentru extrădare, pentru că acest proiect legislativ încă nu a fost aprobat.

Fostul edil din Baia Mare a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare

Pe data de 24 noiembrie 2023, Cătălin Cherecheș a primit sentința de 5 ani de închisoare cu executare, fiind găsit de judecători vinovat, în cazul de luare de mită în care era acuzat.

Imediat după pronunțarea sentinței, Cătălin Cherecheș a părăsit țara. Câteva zile mai târziu, pe 28 noiembrie 2023, fostul edil a fost găsit și reținut în orașul Augsburg, din Germania.

Cătălin Cherecheș a ajuns pe teritoriul României pe 19 martie 2024. Fostul edil urmează să își ispășească pedeapsa. 

chereches

Cătălin Cherecheș

[Sursa foto: Facebook- Cătălin Cherecheș]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si