Close sidebar
Close sidebar

Ce varsta are Olivia Steer! Vedeta este in razboi cu Raed Arafat dupa ce a declarat ca rujeola nu exista!

Toata lumea se intreaba ce varsta are Olivia Steer. Frumoasa sotie a lui Andi Moisescu este acum in mijlocul unui scandal mediatic, dupa ce a declarat ca rujeola nu exista.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vedeta a devenit cunoscuta datorita dietei raw-vegane pe care o promoveaza si pozitiei anti-vaccin! Recent, Olivia a intrat in atentia internautilor, dar in mod special a expertilor in medicina, dupa ce a declarat ca rujeola n-ar exista!

Ce varsta are Olivia Steer

Olivia Steer s-a nascut este originara din Oradea si s-a nascut in zodia Capricornului, pe 30 decembrie 1975. Asadar, raspunsul la intrebarea "ce varsta are Olivia Steer" este 42!

"Curtea Supremă din Germania a decretat că "rujeola nu există", iar că vaccinarea s-a făcut din "motive sinistre", a fost mesajul postat pe Facebook de Olivia Steer.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Insusi Raed Arafat a luat pozitie impotriva declaratiilor facute de Olivia Steer.

"Vaccinarea a salvat sute de mii daca nu chiar milioane de vieti incepand cu secolul trecut, aceasta a facut posibila prevenirea unor boli extrem de grave precum poliomielita care inca vedem efectele ei asupra persoanelor care au suferit de aceasta boala cumplita in copilarie.

Acum in anul 2018 se incearca convingerea parintilor ca vaccinarea nu este necesara, ca este periculoasa si ca virusul rujeolei nu exista", a declarat Arafat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI