Close sidebar
Close sidebar

Ce vedetă a pierdut un copil în același fel în care au murit gemenii din Ploiești. Detalii șocante

Cazul gemenilor care au pierit după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc s-a mai repetat. O persoană publică a pierdut un copil în același mod. Află care sunt măsurile pentru a evita astfel de situații tragice.

Georgiana Balaban,

Cazul șocant din Ploiești. [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cazul șocant de la Ploiești a speriat o țară întreagă. Într-un mod similar celui în care au murit gemenii de 2 ani căzuți de la etaj, și-a pierdut viața și fiul celebrului chitarist Eric Clapton. Băiatul avea atunci patru ani și jumătate.

Citeste si: VIDEO| Tragedie uriașă. Doi copii, gemeni, de 2 ani, au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești

La începutul săptămânii, doi frați de doi ani au pierit în Ploiești. Ei au căzut de la etajul zece al unui bloc. Se pare că mama lor se afla într-o altă cameră și făcea un live pe Facebook.

Micuții au rămas nesupravegheați, s-au urcat pe geam și au căzut.

O vedetă și-a pierdut fiul de patru ani după ce a căzut de la etaj

În același mod a murit și băiatul chitaristului Eric Clapton. Minorul avea patru ani și jumătate pe atunci. El a decedat în primăvara anului 1991, după ce a căzut de la fereastra unui apartament de la etajul 53 al unei clădiri din New York.

Băiatul a sărit de la fereastră în jurul orei 11 dimineața și a ajuns direct pe acoperișul unei clădiri vecine cu patru etaje, potrivit autorităților. În acel moment, în apartament erau mama copilului, starul de televiziune Lori Del Santo, și menajera.

Chitaristul Eric Clapton. [Sursa foto: google]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform Poliției, menajara a curățat fereastra și a lăsat-o deschisă pentru a aerisi camera. În acel moment, micuțul a fugit pe lângă ea, spre fereastră, și a căzut. Del Santo și băiețelul locuiau în apartament pe durata vizitelor în New York din Italia. Mama nici nu știa cine este proprietarul apartamentului.

Citeste si: Un bătrân de la un centru neuropsihiatric a murit după ce a fost bătut crunt de un infirmier beat

Când a avut loc tragedia, Eric Clapton era în New York. Conform agentului său Ronnie Lippin, el nu se afla în apartament. După ce a aflat ce s-a întâmplat, muzicianul a ajuns la spital, dar a fost externat la scurt timp după.

Măsuri utile pentru a evita astfel de tragedii

Astfel de tragedii pot fi evitate. În ambele situații este vorba despre copii mici, sub vârsta de cinci ani, lăsați nesupravegheați. Este vorba despre neglijență, în condițiile în care cei mici se aflau la etaje de la care căderea este fatală.

Pentru a evita astfel de cazuri șocante, minorii nu trebuie să fie lăsați singuri în preajma unei ferestre deschise, în special când apartamentul se află la mare înălțime.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Gemenii IDO cuceresc lumea

În general, este foarte important ca cei mici să nu rămână niciodată nesupravegheați.

Citeste si: VIDEO Cum și-a filmat mama din Ploiești gemenii înainte să cadă de la etajul 10! Ultimele imagini cu micuții în viață: „Privesc și încep să plâng”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI