Iluzie optică. În fotografia de mai jos, sunt ilustrate atât o cioară, cât și un chip de om, iar în funcție de lucrul pe care îl vezi primul poți afla ce fel de personalitate ai.

Ce vezi prima dată în această iluzie optică spune ceva despre personalitatea ta

[Sursa foto: TikTok]

Această iluzie optică poate dezvălui lucruri interesante despre modul în care ești alcătuit la nivel mental.

Imaginea a fost distribuită pentru prima dată de creatorul de conținut Mia Yilin pe TikTok, unde a strâns peste 972.000

de vizualizări.

Citește și: Ai un IQ peste medie dacă poți găsi hoțul din cameră în 10 secunde

Potrivit Daily Mail, testul imaginii de mai sus a fost confirmat de foarte mulți urmăritori ai expertului în psihologie care s-au regăsit în concluziile din videoclip.

Ce vezi mai întâi în imagine? Cioara sau chipul de om?

Această iluzie optică poate dezvălui dacă ești prea critic cu ceilalți sau dacă ai păreri foarte puternice despre orice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fotografia înfățișează o cioară neagră deasupra unei stânci. Sub pasăre, sunt stânci mai mici stivuite una peste alta.

În partea dreaptă a imaginii, stâncile minuscule formează forma chipului unui bărbat. Potrivit Miei Yilin, acel obiect pe care îl vezi primul din imagine poate dezvălui adevărata ta identitate.

Ce înseamnă dacă ai văzut prima dată cioara

„Dacă ai văzut prima dată cioara din stânga imaginii, înseamnă că ești o persoană foarte critică față de ceilalți”, a explicat tânăra psiholog.

Citește și: Iluzie optică pentru testarea IQ-ului. Doar 5% dintre oameni pot găsi litera "h" în imaginea de mai jos

Și, deși nu îți convine această trăsătură de personalitate, nu te poți abține să nu formulezi opinii foarte clare despre ceilalți și acțiunile lor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Dar, partea bună este că ai o inutuiție foarte puternică, iar judecățile tale se dovedesc în cele din urmă corecte.

Ce înseamnă dacă vezi prima dată profilul unui bărbat

Dacă ai văzut chipul bărbatului înaintea corbului, atunci ești cineva care este prea critic cu tine însuți.

Mia Yilin a explicat: „Folosești asta ca un mecanism de apărare pentru că ești atât de speriat să nu fii respins sau antipatizat de ceilalți, încât subconștient vrei să-i învingi, fiind mai întâi rău cu tine însuți”.

Sfatul psihologului: trebuie să renunți la aceste gânduri care te sabotează pe tine însuți și care te îndepărtează de acel tip de persoană care îți dorești să devii.

@mia_yilin The first thing you see in this picture can say a lot about your personality! #personalitytest #psychologyfacts #entertainment #funfacts #fyp #fypシ #trending #chinesewithmia #mia_yilin #fortune #fengshui #china #chinese #Asian #learnontiktok ♬ original sound- Mia Yilin 💖

Ce părere ai?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si