Ești curajos sau mai degrabă fricos? Iluzia optică de mai jos îți dezvăluie modul în care abordezi provocările pe baza a ceea ce vezi mai întâi în imagine.

Citește și: Ce vezi prima dată în această iluzie optică îți spune ce vei face cu viața ta

Cel puțin asta susțin psihologii care au realizat testul de personalitate prezentat de Daily Mail.

Iluzia optică publicată de un psiholog pe TikTok îți sugerează cum te raportezi la încercările din viață pe baza a ceea ce vezi prima dată în imagine.

Citește și: Doar cei cu IQ ridicat găsesc diferențele între aceste două imagini în 17 secunde

Vizualizată de peste 17.000 de ori și strângând peste 1000 de aprecieri și 22 de comentarii, iluzia optică a divizat utilizatorii TikTok, un număr aproape egal de oameni susținând că au observat oricare dintre cele două obiecte potențiale.

Ce vezi prima dată în imagine?

Ca orice altă iluzie optică, imaginea de mai jos este ambivalentă- poate fi percepută în două feluri total diferite, în funcție de perspectiva vizuală a celui care o privește.

Această iluzie optică dezvăluie latura ascunsă a personalității tale

Iluzie optică cu dublă imagine

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ce spun psihologii despre cele două imagini care pot fi văzute mai sus? Iluzia optică împărtășită pe TikTok oferă o perspectivă asupra modului în care faci alegerile în viață- în funcție de dacă vezi mai întâi un craniu sau o fetiță.

Începând comentariul cu întrebarea: „Ești curajos sau mai degrabă fricos?” naratorul explică care e psihologia din spatele primului dintre obiectele pe care spectatorii le pot observa.

Ce înseamnă dacă ai văzut un craniu?

Comentariul spune: „Dacă ai observat craniul și oasele încrucișate în imagine, de obicei ești considerat curajos. Nu îți este frică să își asumi riscuri atunci când este necesar".

Lăudând capacitatea potențială a persoanei de a depăși dificultățile, psihologii au continuat: „Ți-ai dat seama că trebuie să depășești propriile limite pentru a obține un anumit rezultat. Vrei ca viața ta să fie plină de realizări personale, de aceea nu mai ezita să ieși din zona ta de confort.

„Când iei decizii, faci față cu curaj consecințelor. Indiferent dacă faci alegeri bune sau rele, crezi că vei învăța mereu din ele".

Naratorul a concluzionat: „Să știi că cei din jurul tău te admiră pentru capacitatea ta de a face față tuturor obstacolelor care îți ies în cale”.

Cei care nu au văzut imaginea de la bun început, o pot zări mai bine de la distanță. Capul fetiței și fluturele sunt ochii craniului, iar dinții sunt pantalonașii fetiței:

Ce înseamnă dacă ai văzut fetița?

Celălalt obiect potențial observat de privitori a fost apoi analizat de comentator, care a spus:

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Dacă ai văzut-o mai întâi pe fetiță, înseamnă că nu ești întotdeauna curajos. Deși intenționezi să-ți asumi riscuri, ajungi să te resemnezi. De ce te resemnezi? Din simplul motiv că frica te învinge adeseori".

Evidențiind modul în care o persoană poate fi paralizată de frică, naratorul a adăugat: „A-ți fi frică este perfect normal, uman și chiar vital. Cu toate acestea, nu totul ar trebui să fie supus acestui sentiment".

„Dacă lași această emoție să ghideze chiar și cea mai mică dintre alegerile tale, vei fi condamnat la o viață monotonă, neschimbătoare.”

Comentatorul a încheiat videoclipul cu câteva sfaturi, spunând: „Vorbim adesea despre secretul succesului financiar și material, dar nu există nici un miracol. Cheia constă în ambiție și perseverență".

Iluzia optică i-a împărțit pe utilizatorii TikTok în două tabere, fiecare au insistat că au văzut prima dată fie craniul, fie fetița.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si