Iluzie optică virală. Mulți oameni refuză să accepte că nu s-au maturizat suficient, în timp ce alții sunt fericiți că și-au păstrat o doză de copilărie în ceea ce fac. 

Citește și: Cel mai simplu test IQ. Poți să găsești cifra 1 în iluzia optică de mai jos în maxim 8 secunde?

Un test de personalitate pe care l-au propus experții în psihologie  de la Minds Journal ar putea să-i deconspire pe cei care nu au o gândire suficient de matură. 

Totul depinde de ceea ce vezi prima dată în această imagine, conform Times Now: o fată tânără, privită din spate sau un moș chelios cu o mustață mare, văzut din față?

test de personalitate iluzie optica

Test de personalitate bazat pe o iluzie optică

[Sursa foto: Instagram]

Test de personalitate: care sunt trăsăturile dominante ale cuiva?

Testele de personalitate bazate pe iluzii optice sunt instrumente fascinante realizate din puzzle-uri vizuale, cu scopul de a dezvălui perspective noi despre trăsăturile de caracter ale unui individ și despre mintea lui subconștientă.

De regulă sunt imagini ambigue, echivoce sau cu mai multe fațete, care testează percepția privitorului într-un mod care poate evidenția trăsăturile dominante de personalitate.

De exemplu, imaginea de mai sus poate conține atât o femeie tânără, cât și un bărbat în vârstă, iar silueta pe care o vezi mai întâi poate sugera diferite aspecte ale personalității tale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

S-ar putea să nu fie dovedit științific, fiind discutabil dacă experții care propun această imagine au studii pe care să se bazeze, arată Times Now, dar este totuși un test provocator și distractiv.

Ai văzut mai întâi bătrânul? Ce înseamnă acest lucru

Dacă l-ai văzut mai întâi pe bătrân, înseamnă că ai o viziune matură asupra vieții, spun psihologii.

Experiențele tale te-au transformat într-o persoană care înțelege complexitățile și nuanțele lumii.

Te-ai confruntat cu provocări majore până acum, ai sărbătorit succesele și ai învățat lecții valoroase pe parcurs.

Această maturitate îți permite să navighezi prin viață cu înțelepciune și perspicacitate, văzând adesea dincolo de suprafață pentru a înțelege implicațiile mai profunde ale situațiilor.

Perspectiva ta se bazează pe realitate, dar abordezi viața cu un sentiment de acceptare și calm. Oamenii apelează adesea la tine pentru sfaturi și îndrumări, apreciind capacitatea ta de a oferi perspective bine cumpănite.

Această maturitate nu numai că îți aduce beneficii, ci are și un impact pozitiv pe cei din jur, oferind o sursă de putere și înțelepciune pe care ceilalți pot să le folosească.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ai văzut tânăra prima dată? Ce înseamnă acest lucru

Dacă ai văzut-o mai întâi pe tânăra fată în iluzia optică, înseamnă că ești încă un copil în adâncul sufletului tău.

Privești lumea cu curiozitatea și cu mirarea unui copil. În ciuda experiențelor și provocărilor tale, ai păstrat inocența și bucuria pe care le-ai avut de la început.

Această calitate rară te diferențiază, deoarece mulți tind să piardă legătura cu copilul lor interior pe măsură ce îmbătrânesc. Tu, însă, ai păstrat acest aspect frumos al personalității tale, găsindu-ți încântare în cele mai simple lucruri din viață.

Abilitatea ta de a vedea lumea cu ochi proaspeți aduce pozitivitate și lumină celor din jurul tău!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si