Close sidebar
Close sidebar

Ce voia, de fapt, să obțină agresorul din Onești care i-a ucis pe cei doi bărbați

Doi muncitori care făceau renovări într-un apartament au fost ținuți ostatici ore în șir, iar într-un final au fost uciși. Agresorul a a fost împușcat de oamenii legii, care au intervenit în forță, însă prea târziu. Acum, bărbatul este în spital, rănit, soția sa a fost reținută pentru complicitate la lipsire de libertate, iar șefii din Poliție fac o anchetă internă la Onești, pentru a verifica dacă nu cumva au existat pași greșiți și în intervenția autorităților.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Una dintre victime s-a luptat cu ucigașul

Unul dintre cei doi muncitori sechestrați și uciși luni într-un apartament din Onești l-ar fi atacat pe presupusul ucigaș și s-ar fi luptat cu acesta înainte de a fi înjunghiat, au declarat surse oficiale. Lupta ar fi fost observată de locatarii din balconul altui apartament.

Citeste si: Apartamentul grozei. Primele imagini din locuința din Onești unde au fost uciși cei doi bărbați

Citeste si: Filmul evenimentelor în cazul crimei de la Onești. Detalii halucinante

„Conform procedurii din aceste situații, vă pot spune că ai mei colegi au relaționat permanent cu persoana în cauză pentru a o determina să renunțe.

Bărbatul, la un moment dat, părea că renunță la gestul său, însă la un moment dat a devenit violent. Atunci polițiștii au intervenit în forță. S-a forțat ușa apartamentului după momentul în care s-au auzit strigăte de ajutor”, a explicat la Digi24 Gabriela Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.
„A fost adus în UPU o persoană în stop cardiorespirator, de 36 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate, în regiunea sternală, torace anterior si posterior.
A fost resuscitat, a ieșit din stop, după care s-a instalat din nou stopul cardiorespirator, s-a recurs chiar la stimulare manuală a cordului, s-a făcut toracotomie, dar din păcate, s-a declarat decesul. Ulteror, a fost adus și agresorul de 68 de ani, cu multiple plăgi prin împușcare, destul de agresiv”, a declarat Anca Băncescu, director medical al spitalului din Onești.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI