Berbec- Saturn si Uranus sunt in armonie in luna august si sunt incurajate schimbarile, daca aveti un plan pe care l-au construit in timp si care este cu bataie lunga. Nu sunt deloc recomandate deciziile impulsive, nici pe plan financiar, dar nici pe plan sentimental.

Taur- Cu atentie si rapdare, nativilor li se pot deschide noi perspective spre activitati care sa ii reprezinte cu adevarat, daca sunt dispusi sa renunte la obisnuinta si sa iasa din comoditate.

Parteneriatele pot fi afectate de conflicte si certuri.

Gemeni- Negocierile sunt foarte favorabile, insa rezultatele nu apar imediat. Nu este exclus sa fie intarzieri de plata sau sa nu se concretizeze o mostenire pe care o credeati sigura. Idealistii Gemeni au predispozitia de a trece cu vederea detalii care ar putea sa fie importante la munca sau in niste parteneriate.

Rac- Au parte de situatii tensionate din cauza banilor si nici negocierile nu sunt favorabile pentru acesti nativi. Este mai bine sa revizuiti anumite contracte sau sa prospectati piata muncii. Nu este exclus sa descoperiti o oportunitate sau o colaborare la care nici nu va gandeati, insa dati banii doar pe ceea ce necesita cu adevarat sa fie cumparat.

Leu- Lucrurile merg foarte incet, dar sigur.

Nu e chiar momentul pentru avansare sau promovare, insa este timpul sa va faceti remarcat si sa va cresteti reputatia. Atentie la dimensiunile orgoliului si la efortul pe care il depuneti pentru ca este posibil sa fiti tentati sa faceti mai mult decat veti putea duce.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fecioara- In relatiile profesioanle nu este constructiv sa fim ofensivi sau aroganti. Va trebui sa ai in vedere si faptul ca pot sa apara cheltuieli mai mari, insa le voi putea sustine pentru ca exista sansa sa va cresteti veniturile.

Balanta- Exista o predispozitie spre cheltuieli inutile sau excesive. Nu investiti prea mult in relatii despre care credeti ca va vor consolida viitorul profesional, mai ales ca este un moment prielnic sa prospectati piata de munca. Nu este exclus sa incheiati un parteneriat si sa aveti parte de schimbari, sa alegeti o alta cale, mai buna.

Scorpion- Aveti tendinta sa uitati de diplomatie si sa uitati de ierarhii. Incercati sa nu fortati lucrurile, ci analizati atent care sunt perspectivele pe care le aveti. Este posibil sa va doriti sa faceti schimbari care tin de atitudinea personala in ce priveste locul de munca sau colaborarile, mai ales daca nu sunteti multumiti de veniturile pe care le realizati. Supraevaluarea este cuvantul care va defineste in acesta perioada.

Sagetator- Poate ar fi bine sa faceti o schimbare in ce priveste modul in care va autoevaluati pentru a va putea bucura de progres financiar si profesional. Este posibil sa cunoasteti oameni influenti si sa va faceti remarcati cu usurinta, insa trebuie sa actionati cu rabdare si sa va gestionati cu atentie veniturile.

Capricorn- Se pare ca va confruntati cu probleme financiare acute, iar investitiile nu sunt delor favorabile in aceasta perioada. Nici negocierile nu sunt recomandate, insa partea buna este ca puteti gasi inspiratia pentru a rezolva o situatie financiara mai veche. Dispuneti de talent si creativitate, iar daca le imbinati cu putin mai multa initiativa si sociabilitate rezultatele va pot surprinde.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Varsator- Desi va avantajeaza proiectele de grup, aveti tendinta de a nu lua in seama opinia celorlalti, ceea ce poate sa duca la divergente nefavorabile si sa aveti impresia ca sunteti trasi in jos sau ca faceti mai mult decat ar trebui. Nu va faceti iluzii! Incercati sa va faceti o rezerva de bani pentru situatiile neprevazute cu care se intalneste toata lumea din cand in cand.

Pesti- Sunt incurajate cumpatarea si reorganizarea cheltuielilor. Este o perioada buna pentru a tatona perspectivele pe care vi le ofera locul de munca actual sau revizuirea anumitor contracte, dar nici schimbarea locului de munca nu este exclusa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si