Close sidebar
Close sidebar

Cea mai bătrână femeie din lume a murit la vârsta de 123 de ani

O locuitoare a regiunii Astrahan, Tanzilya Bisembeeva, recunoscută ca fiind cea mai în vârstă persoană din lume, a murit la 123 de ani.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”A murit calm, a fost înmormântată în cimitirul familiei. Întregul sat a venit să o petreacă pe ultimul drum”, a subliniat Baitemirov.

La 14 martie 2016 femeia și-a sărbătorit aniversarea de 120 de ani. Această realizare a femeii longevive a fost listată în Cartea Recordurilor din Rusia. Începând cu anul acesta, femeia a fost recunoscută ca fiind cea mai bătrână persoană de pe planetă, scrie RIA Novosti.

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Bisembeeva, născută în 1896, în Rusia Țaristă, a locuit în satul Islamgazy, în familia celui mai tânăr fiu al ei. Are trei fii, 10 nepoți, 25 de strănepoți și doi stră-strănepoți. Primul soț al femeii a murit pe front în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar copilul lor comun a murit pe când era doar un prunc.

Citeste si: Doliu în sportul românesc: A murit Iuliana Simonfi

Femeia s-a recăsătorit și a născut alți trei copii în vârstă de 53, 54 și 57 de ani.

Sursa: unimedia.info

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI