Anca Verma, fosta Miss Romania, s-a stabilit de multi ani in India si este casatorita cu miliardarul Abhishek Verma, care s-a imbogatit din comertul de arme. Recent, familia Verma a achizitionat o parte dintr-un brand lituanian de bauturi racoritoare, pe care vrea sa-l lanseze la nivel global. Planurile de extindere a afacerii cuprind si piata din Romania, insa ambitiile celor doi nu se opresc doar aici. Nascuta in Galati, Anca a declarat recent ca se gandeste la o eventuala candidatura in Parlamentul Romaniei, ea propunandu-si ca obiectiv sa stranga legaturile comerciale si diplomatice dintre cele doua state.

Anca si Abhishek Verma detin o avere de 3 miliarde dolari

„In 2017, pe langa lansarea de produse si servicii Olialia in India si, desigur, in Romania, am de gand sa vizitez circumscriptia electorala a familiei noastre, sa ma reconectez cu oamenii de acolo. Avand in vedere radacinile adanci ale familiei mele in India, totusi nu exclud orice posibilitate de a intra in politica in Romania, in orasul meu natal, Galati si poate, in viitorul apropiat, pentru alegerile parlamentare din India, astfel incat sa pot servi oamenii din India si cei din Romania, direct ca un membru al Parlamentului”, a declarat Anca Verma pentru romaniavippress.ro.
Cei doi au achizitionat un brand de bauturi racoritoare

Anca si Abhishek Verma si-a propus ca in maxim 5 ani sa lanseze bautura racoritoare in Rusia, Orientul Indepartat si Africa, iar peste 10 ani sa atace piata din Statele Unite. Ea spune ca in acest moment, valoarea brandului (care exista in Lituania de mai mult timp) are o valoare de 20 miliarde dolari.

Recent, miliardarul indian

Abhishek Verma a fost achitat de toate acuzatiile de coruptie, pentru care si-a petrecut aproape doi ani in inchisoare. El a fost judecat pentru coruperea unor inalti demnitari din India, care l-ar fi ajutat sa obtina contracte preferentiale pentru firma lui care importa arme. Anca si Abhishek Verma au o avere evaluata la 3 miliarde dolari.
Romanca si indianul au participat la sedinta foto pentru lansarea bauturii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si