Fie că este varză albă sau roşie un pas foarte important pentru ca ea să fie extrem de gustoasă este cum o alegem. Foile trebuie să fie cât mai subţiri. Varza trebuie să fie plată, turtită şi îndesată.

Frunzele cu defecte trebuie îndepărtate prima dată, apoi se scobeşte cotorul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

25 de g la 1 litru de apă este formula ideală cu care se pune varza la murat. Puteţi tăia verzele în 4, ca să se aşeze cât mai bine în butoi. După ce le îndesaţi bine, turnaţi apă rece cât să le acopere. Astfel, la 18 litri de apă puteţi calcula câtă sare trebuie. 18 x 25 g= 450 g sare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si