Fie că este varză albă sau roşie un pas foarte important pentru ca ea să fie extrem de gustoasă este cum o alegem. Foile trebuie să fie cât mai subţiri. Varza trebuie să fie plată, turtită şi îndesată.

Frunzele cu defecte trebuie îndepărtate prima dată, apoi se scobeşte cotorul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

25 de g la 1 litru de apă este formula ideală cu care se pune varza la murat. Puteţi tăia verzele în 4, ca să se aşeze cât mai bine în butoi. După ce le îndesaţi bine, turnaţi apă rece cât să le acopere. Astfel, la 18 litri de apă puteţi calcula câtă sare trebuie. 18 x 25 g= 450 g sare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si