Orele de sport de la Colegiul National Banatean au devenit mai atractive ca niciodata. Iar asta datorita inspiratiei uneia dintre profesoarele de acolo, Andreea Anghel, care a gandit o adevarata proba in stilul in care se intreceau concurentii de la Exatlon.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De-a lungul anilor de liceu, de cele mai multe ori, orele de sport sunt cele mai “omise” de elevi, adeseori fiind un moment in care lumea isi gaseste altceva de facut, chiuleste sau invata pentru mai dificilele materii precum matematica sau limba romana. Doar ca una dintre profesioarele de sport de la Colegiul National Banatean, scoala recunoscuta ca fiind cea mai buna din Timisoara, a gasit Solutia pentru ca elevii sa isi doreasca sa faca cat mai multe ore cu ea. Iar metoda a fost una simpla, ea adaptandu-se perfect trendurilor.


Mai exact, Andreea Anghel, talentata profesoara de sport care acum este, probabil, “vanata” de toti elevii prestigiosului liceu din Timisoara, a sesizat ca tinerii sunt innebuniti dupa emisiunea Exatlon si, in consecinta, a reusit sa combine probele sportive ale programei scolare cu sistemul propus de emisiunea-fenomen.
Iar rezultatele nu s-au lasat asteptate, adolescentii dandu-se peste cap sa alerge, sa arunce la tinta si, evident, sa castige probele din timpul orei de sport. Mai mult chiar, sportivii mai talentati au inceput sa se bucure de o adevarata galerie, iar imaginile ajunse la redactia Wowbiz.ro o dovedesc din plin, unul dintre elevi fiind strigat “Draghia” de colegii sai, el fiind cel care, de altfel, a si castigat intrecerea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si