Reteta este oferita de catre bucatarul salajean Mircea Groza.

Ingrediente: un pui transat, o ceapa, un ardei, boia dulce, faina alba, lapte, sare, piper, ulei, frunze de patrunjel.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se toaca si se calesc intr-o cratita cu ulei, la foc molcom, amestecand continuu pentru a nu se arde, pana cand legumele s-au inmuiat. Puneti bucatile de pui, amestecati, iar cand carnea s-a albit, luati vasul de pe foc, adaugati boia dulce, amestecati si completati cu apa cat sa acopere ingredientele. Puneti din nou pe foc, amestecati iar, dupa care lasati sa fiarba incet.

Citeste mai mult aici
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si