Close sidebar
Close sidebar

Cea mai buna topala de pui. Care este ingredientul secret care ii da o savoare aparte

Topala de pui este o mancare ideala pentru masa de pranz. Iti propunem o reteta traditionala de topala de pui din zona Salajului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Reteta este oferita de catre bucatarul salajean Mircea Groza.

Ingrediente: un pui transat, o ceapa, un ardei, boia dulce, faina alba, lapte, sare, piper, ulei, frunze de patrunjel.

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se toaca si se calesc intr-o cratita cu ulei, la foc molcom, amestecand continuu pentru a nu se arde, pana cand legumele s-au inmuiat.

Puneti bucatile de pui, amestecati, iar cand carnea s-a albit, luati vasul de pe foc, adaugati boia dulce, amestecati si completati cu apa cat sa acopere ingredientele. Puneti din nou pe foc, amestecati iar, dupa care lasati sa fiarba incet.

Citeste mai mult aici
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI