Close sidebar
Close sidebar

Cea mai controversata mama. Intretine relatii intime in timp ce isi alapteaza copiii si nu vede nimic gresit in asta

Mama a trei copii a starnit un adevarat val de critici dupa ce a recunoscut public ca ea a intretinut relatii intime in timp ce isi alapta copiii si ca nu este nimic gresit in acest lucru.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tasha Maile este o vloggerita din San Diego (SUA), mama a trei copii, care a recunoscut pe canalul sau de YouTube ca a intretinut relatii sexuale cu sotul sau in timp ce isi alapta unul din copii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Aceasta marturisire a stranit o adevarata isterie in randul celor care ii urmaresc Tashei activitatea pe internet si i-a adus un val de critici.

Dupa ce a fost pusa la zid pentru declaratia sa, Tasha a venit cu precizarea ca, totusi copilul dormea in momentul in care ea si sotul ei au intretinut relatii intime.
Tasha sustine alaptarea extinsa a copiilor, iar in prezent, ea isi alapateaza in tanem cei trei copii. 

Foto: Instagram

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI