Doi miri cu greutate si o dragoste pe care nu au cum sa nu o spuna publicul, mai ales in ziua nuntii. Acesti miri au vrut ca nunta lor sa fie demna de un scenariu de film. Sa inceapa asadar desfasurarea evenimentului.

O melodie de dragoste, un restaurant select, trandafiri rosii si cel mai mare inel de aur. Acestea sunt ingredientele unei cereri in casatorie care iti ia ochii.

Momentul este bineinteles pecetluit cu un sarut si o inima desenata pe nisip.

Acum ca am fost introdusi in filmul nuntii, sa dam drumul pregatirilor. Mireasa este personajul principal. Pentru ea, tot aurul din lume nu ar fi de ajuns. Rochia este tesuta cu fir de aur, pe cap coroana straluceste si niciun deget de la maini nu este lipsit de inele. Iar mirele este intr-o totala asortare cu regina inimii sale. Costumul de ginerica este alb si bineinteles brodat cu fir de aur. La ceremonia religioasa, emotiile sunt coplesitoare. Mireasa isi sterge o lacrima si spune un "da" hotarat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Petrecerea de nunta este deschisa intocmai ca un mare eveniment. Mireasa taie panglica si da startul distractiei. Pe mese troneaza purcelusi de lapte si doua torturi in fata mirilor. Odata foamea potolita incepe dansul... Rochia miresei se ridica si se umple cu bani pe ritmuri de manele.

Cei mai renumiti manelisti vor fi invidiosi cand o vor privi pe mireasa din Slovacia.

Dupa rochia poleita cu aur a urmat tinuta cu lipici la euro.

Ca o adevarata stapana...mireasa numara darul primit. Se intoarce apoi la nunta, intr-o a treia tinuta, de femeie maritata. Coroana nu o da jos...ca doar este noaptea ei si vrea sa fie regina. Filmuletul de prezentare a acestei nunti a strans 700 de mii de vizualizari in trei zile! Dar cine sa mai stea sa numere cand imaginile vorbesc de la sine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si