Mălina Dragomir, supranumită drept "cea mai frumoasă șoferiță de camion de la noi din țară", se confruntă cu probleme serioase de sănătate, potrivit  Botosani News

Citește și: O artistă îndrăgită din România a murit la 38 de ani, chiar de ziua ei de naștere

Mălina a devenit cunoscută în mediul online, în urmă cu 4 ani, când se spunea că este cea mai frumoasă șoferiță de camion din România.

Femeia s-ar îmbolnăvit și a ajuns în stare critică într-un spital din Capitală, unde a așteptat să primească un organ vital, iar viața ei a atârnat de un fir de ață.

Mălina, în stare critică la Spitalul Fundeni din București

Mălina, în stare critică la Spitalul Fundeni din București

[Sursa foto: Facebook]

Situație critică pentru "cea mai frumoasă șoferiță de TIR"

Tânăra a suferit o intervenție chirurgicală, după ce viața ei ar fi fost pusă în pericol, informează România TV.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Ne gândim și-n aceste momente la colegii noștri Ionuț și Mălina Dragomir care trec prin momente extrem de dificile. Mălina se află în stare critică la Spitalul Fundeni din București și este în căutarea unui donator de ficat de grupa 0.

Nu știm cum putem să-i ajutăm însă sigur toate gândurile noastre se îndreaptă către ei și trăim cu speranța că vom primi vești pozitive de la Ionuț”, se spune în mesajul transmis pe Facebook de Jan de Rijk Romania.

Mălina Dragomir, operație dificilă

Mălina Dragomir, operație dificilă

[Sursa foto: Facebook]

Mălina a primit o șansă la viață

„Ieri de dimineață Mălina a intrat în operație. Printr-o minune, peste noapte, o familie îndurerată a decis donarea întregului ficat al unei persoane dragi aflate în moarte crebrală dându-i astfel o șansă Mălinei.

După aproape 8 ore operația s-a finalizat și acum urmează alte ore critice în care organismul Mălinei trebuie să accepte organul transplantat și să aibă energia de a lupta pentru viață. Ne gândim cu toții la ea și la cei care sunt acum lângă ea și se roagă pentru ea”, au transmis apropiații femeii, potrivit sursei citate.

Citește și: VIDEO- Spectacol pe două roți la Cluj. Pentru prima dată în România a avut loc o etapă a Campionatului Mondial de SuperEnduro

În anul 2020, Mălina devenea cunoscută prin faptul că urca la volanul unui mastodont de peste 40 de tone, impresionându-i pe şoferi cu priceperea ei într-ale şoferiei, mai ales  „să tragă la rampă“, o manevră dificilă chiar şi pentru un profesionist.

Fire sensibilă, pasionată de peisaje şi fotografie, Mălina și-a petrecut ani la rând în cabina capului tractor, străbătând sute de kilometri prin Europa.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mălina a devenit şofer profesionist în ianuarie 2019, când s-a angajat la firma germană Spedition Pflaum Gmbh, unde lucra alături de Ionuț, şofer experimentat, cel care avea să îi devină apoi soț.

Nu după mult timp, la numai 22 de ani, Mălina a primit propriul camion.

Un Scania uriaş, de peste 40 de tone, cu o semiremorcă cu două axe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si