Ingrediente:
1 crap de 1 kg
3 cepe
2 dovlecei
4 cartofi
1/2 kg rosii
5 catei de usturoi
1 pahar vin alb
1/2 lamaie
4 linguri ulei
sare
Mod de preparare:
1.
Se curata pestele de solzi, se spala bine, se condimenteaza cu sare si se stropeste cu zeama de la jumatate de lamaie.
2. In tava de copt se pune uleiul, se asaza rondele de dovlecei, cartofi si rosii. Se presara un praf de sare, se adauga ceapa taiata julien si usturoiul feliute.
3. Se asaza pestele in tava, se toarna vinul, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc moderat, circa 30 de minute.
Se indeparteaza folia si se lasa 10 minute, pentru ca pestele si legumele sa se rumeneasca frumos.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro