Close sidebar
Close sidebar

Cea mai mare fabrică de ciocolată din lume s-a închis. Mai multe produse erau contaminate cu Salmonella

Vești proaste pentru iubitorii dulciurilor. Cea mai mare fabrică de ciocolată din lume s-a închis.

Georgiana Balaban,

Cea mai mare fabrică de ciocolată, din lume, s-a închis.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În ultima vreme am auzit nenumărate anunțuri despre produse contaminate cu Salmonella. Însă, azi, 7 iulie 2022, autoritățile au transmis că cea mai mare fabrică de ciocolată din lume a fost închisă. Producătorii au sistat temporar activitatea din cauza contaminării cu bacteria Salmonella.

Citește si: A murit cea mai bătrână persoană din lume

În ultima vreme, multe firme celebre au anunțat că produsele lor au fost contaminate cu Salmonella. Acum, bacteria s-a extins și mai mult. Cea mai mare fabrică de ciocolată și-a oprit activitatea.

Vești neplăcute pentru iubitorii de dulciuri

Uzina Wieze din Belgia s-a închis. Experții au descoperit faptul că un lot de producție a fost contaminat cu bacteria Salmonella, astfel că producția a fost oprită.

Producătorul de ciocolată elvețiană, Barry Callebaut, a dorit să se afle acest lucru, pentru ca fiecare cumpărător de ciocolată să aibă o atenție sporită. De asemenea, deși a fost făcut anunțul cu oprirea producției momentan, nu se știe când o să se redeschidă marea fabrică.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește si: VIDEO| Ou de ciocolată de două kilograme și cozonac Dolce&Gabanna. Vezi cât costă produsele de lux pentru Paște

„Pentru Barry Callebaut siguranța alimentară este esențială. Programele noastre solide de siguranță alimentară care sunt în funcțiune ne-au permis să identificăm rapid lecitina ca sursă a contaminării”, a

spus compania.

Această companie este una foarte respectată care pune preț pe binele clienților săi. Cum s-a descoperit bacteria Salmonella în laborator, a fost sistată producția și s-a hotărât inclusiv retragerea produselor care au ieșit de pe linia de producție de când au fost făcute testele.

Citește si: VIDEO- UE investighează zeci de cazuri suspecte de Salmonella în cel puțin nouă țări, legate de consumul de ouă de ciocolată

Conform primelor declarații, acel lot de ciocolată nu a ajuns în magazine și nici la vânzare, astfel că nu există pericol în acest sens, însă cu toate astea, dacă după vreun cub de ciocolată există vreun simptome, se recomandă mersul la doctor de urgență.

„Barry Callebaut își va rezerva destul timp pentru a continua analiza foarte sârguincioasă a cauzei care stă la baza [incidentului].Când va fi gata, liniile [de producție] vor fi curățate și dezinfectate înainte ca procesul de producție să fie repornit”, a spus compania.

Citește si: 10 cadouri inspirate de Ziua Copilului. Ce să le dăruiești copiilor și adulților de 1 iunie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI