In articol:
În ultima vreme am auzit nenumărate anunțuri despre produse contaminate cu Salmonella. Însă, azi, 7 iulie 2022, autoritățile au transmis că cea mai mare fabrică de ciocolată din lume a fost închisă. Producătorii au sistat temporar activitatea din cauza contaminării cu bacteria Salmonella.
Citește si: A murit cea mai bătrână persoană din lume
Vești neplăcute pentru iubitorii de dulciuri
Uzina Wieze din Belgia s-a închis. Experții au descoperit faptul că un lot de producție a fost contaminat cu bacteria Salmonella, astfel că producția a fost oprită.
Producătorul de ciocolată elvețiană, Barry Callebaut, a dorit să se afle acest lucru, pentru ca fiecare cumpărător de ciocolată să aibă o atenție sporită. De asemenea, deși a fost făcut anunțul cu oprirea producției momentan, nu se știe când o să se redeschidă marea fabrică.
Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro
„Pentru Barry Callebaut siguranța alimentară este esențială. Programele noastre solide de siguranță alimentară care sunt în funcțiune ne-au permis să identificăm rapid lecitina ca sursă a contaminării”, a
Această companie este una foarte respectată care pune preț pe binele clienților săi. Cum s-a descoperit bacteria Salmonella în laborator, a fost sistată producția și s-a hotărât inclusiv retragerea produselor care au ieșit de pe linia de producție de când au fost făcute testele.
„Barry Callebaut își va rezerva destul timp pentru a continua analiza foarte sârguincioasă a cauzei care stă la baza [incidentului].Când va fi gata, liniile [de producție] vor fi curățate și dezinfectate înainte ca procesul de producție să fie repornit”, a spus compania.
Citește si: 10 cadouri inspirate de Ziua Copilului. Ce să le dăruiești copiilor și adulților de 1 iunie