Indragitul actor rasfata minunatele feline oriunde le intalneste si este stapanul a doua exemplare superbe, Mimi si Leyla, devenite adevarate vedete pe retelele de socializare. Fotografiile cu cele doua pisicute aduna zeci de mii de aprecieri din partea fanilor.

"Ce pisica rasfatata!", "Sunt foarte norocoase!", "Se vede ca iubesti animalele si ele pe tine!", acestea sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

Citeste si: Catalin Cazacu, prezentatorul “Cash Taxi”, îndrăgostit iremediabil! “Este locul meu de suflet, acolo am copilărit până la 7 ani!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Keremcem este un mare iubitor al necuvantatoarelor si nu ezita sa le hraneasca si sa le acorde dragoste si celor fara adapost.

Pe Keremcem il puteti revedea din 15 iulie, incepand cu ora 20.00, de miercuri pana vineri, in serialul "Dragoste si secrete", la Kanal D. Actorul il interpreteaza pe Ali, un tanar ambitios care trebuie sa faca fata unui tumult de evenimente teribile si sa lupte pentru dragostea lui pentru frumoasa Sevda (interpretata de Ozgu Kaya). Serialul va putea fi urmarit, incepand din 15 iulie, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00.

Citeste si: Fostul iubit al Andreei Mantea și-a găsit sufletul pereche: „Să găsiți pe cineva care se uită la voi...” FOTO

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si