Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie în 2020. Conjuncția dintre Jupiter și Saturn inițiază un nou ciclu de 20 de ani, care va influența în principal semnele de apă: Rac, Scorpion și Pești, considerate astfel cele mai norocoase zodii din anul 2020.

Totuși, nu sunt singurele zodii "protejate de Dumnezeu" în 2020. Pentru norocoasele zodiacului, centrul de interes trebuie să se mute în direcția planurilor de viitor și a proiectelor mega-importante.

Zodia cu cel mai mare noroc în anul 2020 este Pești, însă noroc vor avea și Leii, Scorpionii, Săgetătorii și Capricornii.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020. Zodiile care vor avea parte de SCHIMBĂRI RADICALE

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie în 2020. Pești

Nativii din Pești vor avea succes profesional și un an destul de liniștit. Câștigurile bănești nu vor lipsi în 2020 și e posibil să va doriți o investiție mai mare, gen schimbarea mașinii. Veți reuși.

Este un an în care aproape tot ce va propuneți – în mod realist – va iese.

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie în 2020. Totuși, în domeniul financiar, aveți grijă că, deși va intră mulți bani, aveți tendința de a cheltui nechibzuit.

Economisiți cât de mult posibil.

Horoscop 2020. Cea mai norocoasa zodie in 2020
Horoscop 2020. Cea mai norocoasa zodie in 2020

Citeste si: Cartea destinului pentru fiecare zodie! Ce scrie despre fiecare nativ în parte

Leu

Leii vor avea un an adorabil! Iată pe scurt cum va fi 2020 pentru regele zodiacului.

Financiar, va fi un an în care banii vin și tot vin. Nu sunt bani câștigați ușor, veți munci pentru ei, dar eforturile vor fi răsplătite, spre deosebire de anii trecuți, în care parcă vi s-au scurs printre degete.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie în 2020. La capitolul sănătate, astrele recomanda mai multă odihnă și eliminarea stresului, în a două jumătate a anului.

Horoscop 2020. Cea mai norocoasa zodie in 2020
Horoscop 2020. Cea mai norocoasa zodie in 2020

Citeste si: Zodii care se îmbogățesc în 2020. Se anunță a fi anul lor glorios

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie în 2020. Săgetător

Nativii din Săgetător vor face multe schimbări în anul ce vine; unele impuse de factori externi, altele chiar de ei.

Veți îndepărta din viață “balastul” – oamenii toxici, activitățile inutile, viciile.

Financiar, săgetătorilor le va merge mai bine că până acum, dar nu sunt câștiguri neașteptate, potrivit newsin.ro, sunt recompense venite din muncă anilor trecuți.

Citeste si: Trei zodii care nu cred în iubire. Îți vor aduce numai suferință

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie în 2020. Capricorn

Capricornii se vor preocupa foarte mult de pacea interioară.

Spiritualitatea voastră e tot mai pronunțată.

Viață de familie – inclusiv cea sentimentală – va fi înfloritoare. Atenție însă că pot avea loc discuții pornite de la bani.

Horoscop 2020. Cea mai norocoasa zodie in 2020
Horoscop 2020. Cea mai norocoasa zodie in 2020

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Horoscop 2020. Vezi cine se căsătorește în luna februarie și cine va pierde mulți bani?

Horoscop 2020. Cea mai norocoasă zodie în 2020. În primele trei luni ale lui 2020, Capricornii vor fi foarte ocupați – și nemulțumiți – la serviciu. Apoi, situația se mai limpezește.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si