OSMAN KORAY ERTAS- AMBASADORUL TURCIEI LA BUCURESTI: Muzica clasica turceasca cu influente de jazz este foarte dinamica si foarte placuta.

In fata unui public numeros, format atat din cetateni turci, cat si romani, membrii trupei Golden Horn Brass au dat un adevarat spectacol. Cei cinci artisti au interpretat genuri noi de baroc si jazz, combinate cu melodii clasice, pop si anatolian.

Pasionat de cultura straveche, dar si de cea contemporana pe care o detine, poporul turc tine sa ne impartaseasca o parte din bogatia lui.
Atat prin intermediul serialelor de succes, pe care le urmarim cu sulfetul la gura, in fiecare seara, la Kanal D, cat si prin ineditele evenimente organizate in diferite colturi ale Romaniei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

MURAT DEMIRAY- PRES. ASOCIATIEI OAMENILOR DE AFACERI TURCI DIN ROMANIA: Cand ma gandesc la muzica turceasca, ma gandesc la o mare bogatie. Avem nevoie de asemenea organizari. Din punct vedere a cunoasterii reciproce a celor doua comunitati, consider ca este bine venita o astfel de organizare.

Evenimentul organizat in sala studio a teatrului I.L. Caragiale a marchat si 6 ani de cand Institutul Cultural Turc Yunus Emre ne ofera experienta culturii, artei si civilizatiei din Turcia.

OSMAN KORAY ERTAS- AMBASADORUL TURCIEI LA BUCURESTI: Muzica turceasca este o parte foarte importanta din cultura noastra. Vrem sa promovam muzica noastra, de la muzica clasica si pana la cea cu influente occidentale.


 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si