Somptuoasa, pozitie georgrafica privilegiata si decoratiuni de ramai cu gura cascata! Nu vorbim despre vreun muzeu impresionant, ci despre cea mai scumpa casa din lume…

Costa 8, 6 miliarde de euro si este finisata cu aur, platina si alte metale pretioase. O casa care i-ar face invidiosi chiar si pe cei mai bogati seici.

Podelele sunt adevarate opere de arta si au fost confectionate din piatra de meteorit si oase de dinozaur. Resedinta este situata la granita dintre Elvetia si Italia si a fost proiectata de designerul exclusivist Stuart Hughes, cunoscut pentru extravagantele lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Stuart Hughes este cel care a uimit pe toata lumea cu creatia sa exclusivista. Baldachinul suprem, asa cum a fost el denumit, este patul care costa 6,3 milioane de euro si este sculptat manual din 107 kilograme de aur de 24 de carate si lemn de nuc si cires iar tablia este incrustata cu diamante. Pretiosul obiect de mobila este inspirat de paturile regale italiene din perioada medievala.

Doar doua astfel de paturi au fost scoase pe piata, si asta nu neaparat din cauza pretului, ci mai mult datorita perioadei de confectionare care se poate intinde chiar pe cateva luni.

Impozanta constructie are opt camere, o crama de 240 de metri patrati si un living imens, care se intinde pe o suprafata de peste 700 de metri patrati.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si