Românca are 24 de ani și a cucerit inimile bărbaților din România. Ea a fost desemnată cea mai frumoasă șoferiță de TIR. Tânăra conduce un astfel de vehicul de mai bine de doi ani și se vede în continuare vizitând atâtea locuri din țară, dar și din străinătate.

Citește și: A vrut să își tundă câinele, însă a ajuns să fie terifiat de rezultatul final. „Vreau să plece. Mă sperie”

Ana Maria Papuc iubește meseria pe care o practică. Tânăra a câștigat acum un concurs celebru. De câțiva ani, are loc un concurs în care camionagii votează cea mai frumoasă femeie, care și-a făcut curaj să conducă un astfel de vehicul.

Care este povestea tinerei de 24 de ani

În urmă cu mai mulți ani, Ilie Matei, cunoscut în mediul online „Omul șoselelor” a dat startul unui concurs cel puțin inedit. Șoferii români de TIR din toată Europa erau îndemnați să voteze cea mai frumoasă tânără. Ediția din acest an a fost câștigată de Ana Maria Papuc, o tânără născută în județul Neamț.

Citește și: Imagini inedite cu o polițistă care alăptează un copil murdar și malnutrit: „Era înfometat, își băga mâinile în gură și se mușca.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ana Maria a povestit că a început să conducă un TIR la îndemnul iubitului său. Ea a încurajat-o să își urmeze pasiunea: șofatul.

Între timp, au trecut doi ani de când conduce un camion. Deși la început oamenii au fost reticenți în privința abilităților sale, Ana Maria Papuc s-a adaptat rapid noului mediu și este încântată de faptul că poate vizita atâtea orașe, căci tânăra nu s-a limitat la a străbate România în lung și-n lat.

Citește și: Satul din România în care s-a născut primul bebeluș după mai bine de 45 de ani. Cum au ajuns părinții în localitate

„Pe parcurs l-am cunoscut pe logodnicul meu Alex, am hotărât să mergem în Anglia să muncim și să ne croim propriul drum în viață. Am 2 ani de când practic această meserie. La început m-am așteptat la ce este mai greu, dar cu toate acestea m-am acomodat foarte repede şi am început să iubesc ceea ce fac.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În tot acest timp am învățat că merită să faci sacrificii pentru visul tău, poţi fi fericit oriunde atâta timp cât iubeşti ceea ce faci şi te simţi împlinit, iar când ai persoana iubită alături greul devine mai uşor”, este mărturisirea făcută de Ana Maria Papuc pe pagina de Facebook a concursului.

Citește și: Noi detalii halucinante din noaptea accidentului provocat de Culiță Sterp! Ce ar fi încercat artistul să facă, pentru ca victima să păstreze tăcerea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si