Telespectatorii emisiunii Casa Iubirii sunt în alertă! Pe radarul lor este acum Bogdan, concurentul fiind implorat să deschidă ochii și să aleagă să stea cât mai departe de Francesca.

Concurentul de la Casa Iubirii primește sute de mesaje atât pe contul de Youtube Kanal D România, cât și pe TikTok. Sunt foarte mulți cei care îi spun cât de periculoasă și de "toxică" ar fi pentru el Francesca.

Fata e încântată de interacțiunea lor și se laudă că "totul merge spre bine". El, în schimb, e precaut. "Nu vreau să mă grăbesc într-o alegere și nu vreau să trag concluzii, momentan. Mai am niște gânduri pe care trebuie să le rezolv cu mine. Vreau să mai văd gesturi și din partea ei, eu am tot arătat că sunt interesat. Aș vrea să văd că și din partea ei e un interes cu adevărat. După cum am spus mai devreme: chiar nu vreau să trag concluzii. Vreau să o cunosc mai bine", a spus Bogdan.

Citește și: VIDEO „Ai fost foarte dulce cu mine” Robi și Julia, următorul cuplu din „Casa iubirii?! I-a oferit un buchet de flori în fața Virginiei! A dispărut imediat din peisaj când a văzut ce a putut să facă fostul ei iubit

Bineînțeles că aceste declarații au deranjat-o pe Francesca și, când a ajuns față în față cu el, i-a spus răspicat: Sunt supărată pe tine și pe ce ai spus!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Ei bine, fanii emisiunii vor cu disperare ca Bogdan să stea cât mai departe de Francesca.

"Bogdan, Francesca nu e pentru tine. Îți strică imaginea. Tu ești un băiat așezat, liniștit, nu îți trebuie așa o țoapă."/ "Într-adevăr, Francesca este cea mai toxică concurentă, întrecând-o chiar și pe Rebecca"- sunt doar câteva din comentariile adresate concurentului de la Casa Iubirii.

Citește și: Cum arată fiica lui Sebastian de la „Casa Iubirii”! Concurentul le-a prezentat-o tuturor pe micuță: „Ce bine îți seamănă”

Aceeași părere o împărtășesc și fanii Casa Iubirii de pe TikTok. "Bogdan, deschide ochii, te rog! E foarte rea și fără bun simț, ferește-te de așa caracter!"/ "Nu te grăbi, ea nu este de tine. Caracter 0"

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si