Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în casa dragostei de la Kanal D. Noul episod din 4 septembrie 2022 le înfățișează pe Kinga și Bianca într-o nouă dispută.

Citește si: Xenia s-a despărțit de Radu, iar un alt concurent este gata să lupte pentru inima ei

Astăzi, pe 4 septembrie 2022, o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii” va fi difuzată la Kanal D și, de asemenea, va avea loc gala eliminatorie.

Tot azi se încing spiritele între tinerele Bianca și Kinga care au o discuție destul de aprinsă.

Kinga și Bianca, în mijlocul unui scandal

În noul episod al emisiunii „Casa iubirii”, Kinga își exprimă scuzele față de Bogdan pentru că l-a votat spre eliminare, lucru pe care l-ar fi făcut deoarece susține că Bianca minte că i-ar plăcea de el.

Citește si: Cine este Andreea, noua concurentă din Casa Iubirii? Pe cine a chemat tânăra în camera roșie?

„Despre Bogdan, iartă-mă, deci dacă tu rămâi în emisiune, eu o să mă revanșez, promit, că altfel îl votam pe Alin”, a afirmat Kinga.

Bianca este foarte deranjată de afirmațiile Kingăi. Ea a susținut că, în urmă cu trei zile, Kinga îl plăcea pe Bogdan, dar acum îl place pe George, insinuând că minte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Da, cu trei zile în urmă îi plăcea de el, acum îi place de George, deci hai să-l votăm pe Bogdan și nu pe George”, a declarat Bianca.

Cele două fete au pornit o ceartă de zile mari. Ele nu-și dau una alteia cuvântul, vorbind și țipând una peste alta și certându-se în afirmații.

Citește si: Război în ”Casa Iubirii” între Maria și Xenia. Ce au de împărțit cele două concurente

Kinga a făcut o afirmație gravă legată de Bianca. Ea spune că tânăra nu are intenții reale față de Bogdan, ba mai mult, s-ar și întâlni cu altcineva în afara emisiunii „Casa iubirii”.

„Zi adevărul, nu mă mai lua așa! Nici măcar nu îți place de Bogdan, mie de asta îmi pare rău!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

(...) Îți place de Bogdan și te vezi cu altul afară, hai lasă-mă... sunteți niște fake-uri pentru mine, eu am văzut de aici! Eu poate nu vorbesc cum trebuie, poate nu fac multe chestii, dar caracterul meu e cel mai scump de aici!”, a susținut, nervoasă, Kinga.

„Cu cine mă văd afară, Kinga?!”, a întrebat în repetate rânduri, nervoasă, Bianca.

Citește si: Robert de la Casa Iubirii îl dă în vileag pe Sorin: ”Are o atracție pentru Bianca” Cum va reacționa Nicoleta când va auzi?| EXCLUSIV

Aflați care este adevărul astăzi, 4 septembrie, pe Kanal D, la orele 16:00 și 19:00, într-o nouă ediție „Casa iubirii”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si