Close sidebar
Close sidebar

Acuzații dure în „Casa Iubirii”. Bianca și Kinga: „Caracterul meu e cel mai scump de aici!”

Un nou război a izbucnit în „Casa Iubirii” de la Kanal D. Bianca și Kinga își aruncă reproșuri pe bandă rulantă.

Georgiana Balaban,

Bianca și Kinga de la Casa Iubirii.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în casa dragostei de la Kanal D. Noul episod din 4 septembrie 2022 le înfățișează pe Kinga și Bianca într-o nouă dispută.

Citește si: Xenia s-a despărțit de Radu, iar un alt concurent este gata să lupte pentru inima ei

Astăzi, pe 4 septembrie 2022, o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii” va fi difuzată la Kanal D și, de asemenea, va avea loc gala eliminatorie. Tot azi se încing spiritele între tinerele Bianca și Kinga care au o discuție destul de aprinsă.

Kinga și Bianca, în mijlocul unui scandal

În noul episod al emisiunii „Casa iubirii”, Kinga își exprimă scuzele față de Bogdan pentru că l-a votat spre eliminare, lucru pe care l-ar fi făcut deoarece susține că Bianca minte că i-ar plăcea de el.

Citește si: Cine este Andreea, noua concurentă din Casa Iubirii? Pe cine a chemat tânăra în camera roșie?

„Despre Bogdan, iartă-mă, deci dacă tu rămâi în emisiune, eu o să mă revanșez, promit, că altfel îl votam pe Alin”, a afirmat Kinga.

Bianca este foarte deranjată de afirmațiile Kingăi. Ea a susținut că, în urmă cu trei zile, Kinga îl plăcea pe Bogdan, dar acum îl place pe George, insinuând că minte.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Da, cu trei zile în urmă îi plăcea de el, acum îi place de George, deci hai să-l votăm pe Bogdan și nu pe George”, a declarat Bianca.

Cele două fete au pornit o ceartă de zile mari. Ele nu-și dau una alteia cuvântul, vorbind și țipând una peste alta și certându-se în afirmații.

Citește si: Război în ”Casa Iubirii” între Maria și Xenia. Ce au de împărțit cele două concurente

Kinga a făcut o afirmație gravă legată de Bianca. Ea spune că tânăra nu are intenții reale față de Bogdan, ba mai mult, s-ar și întâlni cu altcineva în afara emisiunii „Casa iubirii”.

„Zi adevărul, nu mă mai lua așa! Nici măcar nu îți place de Bogdan, mie de asta îmi pare rău!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

(...) Îți place de Bogdan și te vezi cu altul afară, hai lasă-mă... sunteți niște fake-uri pentru mine, eu am văzut de aici! Eu poate nu vorbesc cum trebuie, poate nu fac multe chestii, dar caracterul meu e cel mai scump de aici!”, a susținut, nervoasă, Kinga.

„Cu cine mă văd afară, Kinga?!”, a întrebat în repetate rânduri, nervoasă, Bianca.

Citește si: Robert de la Casa Iubirii îl dă în vileag pe Sorin: ”Are o atracție pentru Bianca” Cum va reacționa Nicoleta când va auzi?| EXCLUSIV

Aflați care este adevărul astăzi, 4 septembrie, pe Kanal D, la orele 16:00 și 19:00, într-o nouă ediție „Casa iubirii”!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI