Close sidebar
Close sidebar

Ceartă între Larisa și Andreea: „Erai singura de acolo care țipa”

Larisa și Andreea au ajuns să se certe. Aceasta din urmă este nemulțumită de felul în care colega sa a reacționat și s-a comportat și îi spune clar ceea ce a deranjat-o.

Madalina Grigore,

Momente tensionate între Larisa și Andreea.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Discuțiile ating cote maxime în Casa Iubirii. Conflictul va lua naștere între Larisa și Andreea din cauza modului în care Larisa s-a comportat cândva.

Andreea susține că Larisa a avut o atitudine exagerată

Andreea spune că modul în care Larisa a reacționat a fost exagerat. Aceasta a afirmat că putea să fie mai atentă la modul în care pune problema fără a fi neapărat nevoie de un moment tensionat.

Este vorba de cum spui lucrurile. Erai singura de acolo care țipa și făcea ca toate alea ”,

i-a spus Andreea.

Îmi pare rău, dar așa sunt eu! ”, a răspuns Larisa.

Citeste si: Caravana Casa Iubirii a ajuns la Cluj Napoca. Primele impresii ale Andreei Mantea

Înțelegeam dacă Nicoleta făcea așa, înțelegeam dacă Diana, Kinga, dar de la tine nu mă așteptam și m-a dezamăgit lucrul ăsta.

Dacă tu veneai și mă întrebai calumea, eu puteam să îți răpund, dar, în momentul în care tu ai început să faci ca toate alea, el nu putea să răspundă, pentru că

și el, pe partea celelată, s-a simțit foarte dezamăgit de reacția lui Ionuț, dar, să te ridici și să faci ca toate alea...În condițiile în care ei petrec foarte mult timp unul cu altul”, i-a reproșat Andreea Larisei.

Nicoleta de la "Casa Iubirii", pusă la zid. Concurenta a izbucnit în lacrimi

Situație tensionată în "Casa Iubirii", unde Nicoleta este pusă la zid după ce ar fi vehiculat informații false despre "date-ul" dintre Radu și Kinga.

Andreea Mantea a întrebat-o pe Kinga  de ce a afirmat că  date  -ul dintre ea și Radu a fost organizat de producția Kanal D și nu de iubitul ei de la acel moment.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Kinga a răspuns că a auzit din casă,  dar nu a precizat de la cine. Nicoleta, însă, a recunoscut și a confirmat că ea a lansat zvonul. 

Concurenta s-a trezit într-o situație stânjenitoare din care nu a știut cum să iasă. "De la mine a auzit Kinga, iar mie mi-a spus Radu", a explicat Nicoleta.

Citeste si: Kinga, acuzații la adresa lui Radu după întâlnirea cu Anca: „Sunt niște minciuni ordinare”

Lui Radu nu i-a venit să creadă când a auzit aceste acuzații. "De ce face asta?", se întreabă el.

"Sunt niște minciuni ordinare. A fost ideea mea", a sărit concurentul din "Casa Iubirii".

Andreea Mantea i-a reproșat Nicoletei greșeala comisă: "Este a doua oară când efectiv schimbi sensul cuvintelor. te rog să nu mai faci asta", a spus Mantea.

Nicoleta a izbucnit în lacrimi când a auzit și acuzațiile lui Radu: "Vrea să mă pună pe mine într-o ipostază proastă", spune concurentul.

Kinga l-a acuzat pe Radu de falsitate

Radu a fost acuzat de Kinga că nu el a organizat date-ul de la piscină dintre ei doi și că este fals în continuare și în relația cu Anca.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Ștefania și Cristian s-au revăzut: "Eu m-am dus să îl pup, îl vedeam așa mai timid”

Radu a avut parte de un date romantic cu Anca în   camera roșie. Cei doi au avut parte și de un prim sărut, cu ajutorul lui Emanuel.

La vederea imaginilor,   Kinga   a izbucnit în lacrimi și-l acuză pe Radu de falsitate. Ea a susținut că totul a fost organizat de producție și nu a fost el cel ce a cumpărat florile.

Spre dezamăgirea Kingăi, Andreea Mantea a confirmat faptul că Radu a fost cel ce a organizat tot și a cumpărat florile și tortul.

Citeste si: Caravana de casting “Casa iubirii” ajunge mâine la Cluj! Andreea Mantea va fi alături de cei care își doresc să participe la emisiunea cu și despre dragoste

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI