O ceartă dintre doi bărbați din Roman s-ar fi putut sfârși tragic! 

Ce ar fi consumat cei doi indivizi în gară?

Cei doi ar fi consumat mai multe substanțe interzise împreună, iar mai apoi ar fi început să se ia la ceartă. După ce s-au bătut cu pumnii și picioarele în mijlocul străzii, unul dintre ei ar fi scos un cuțit din geacă, moment în care și-a atacat prietenul.

Chiar dacă a fugit după fapta oribilă, polițiștii l-au găsit pe agresor, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Trecătorii au fost cei care au sunat imediat la 112, iar individul rănit a ajuns de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi folosit prenandez.

Înjunghiat gară Roman

Imagine reprezentativă pentru un criminal.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Momente cumplite pentru o femeie trimisă acasă cu tratament pentru răceală, deşi suferise un infarct: ”Dacă le bagi în buzunar, se uită altfel”

Constănţean căutat de polițiști, după ce și-a înjunghiat iubita

O femeie a fost înjunghiată cu cuțitul de iubitul său în Râmnicu Vâlcea. Aceasta ar fi fost bătută mai întâi cu pumnii în cap de bărbatul periculos, care după faptele șocante s-a făcut nevăzut.

Încă nu se știe de la ce a pornit cearta dintre cei doi.

Femeie înjunghiată Râmnicu Vâlcea

O femeie a fost înjunghiată de iubitul ei constănțean în Râmnicu Vâlcea.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Cum a plănuit Luminița în detaliu să-și ucidă fratele mai mare? Alexandru căzuse în patima alcoolului

Acum, polițiștii încă sunt pe urmele individului despre care se știe că este din Constanța și că are vârsta de 35 de ani. Cu ultimele puteri, femeie a sunat într-un suflet la 112 pentru a cere ajutor. 

"La locul incidentului, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, între un bărbat de 35 de ani, din judeţul Constanţa, şi concubina sa, o femeie de 30 de ani, tot din judeţul Constanţa, s-a iscat un conflict spontan în timpul căruia bărbatul ar fi lovit-o pe femeie cu pumnii în zona capului şi i-ar fi provocat leziuni la piciorul drept cu un obiect tăietor – înţepător. Imediat după săvârşirea agresiunii, bărbatul ar fi plecat într-o direcţie necunoscută. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale", a transmis IPJ Vâlcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si