##CITAT89##

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cat timp a fost in viata, B.B. King a avut grija de toti cei 15 copii pe care i-a avut cu 15 femei. Le-a dat bani si i-a vizitat, a avut grija de educatia lor, scrie Daily Mail.

B.B. King a murit anul trecut, la varsta de 89 de ani, si a lasat-o sa se ocupe de averea sa pe LaVerne Toney, managera care a lucrat pentru el timp de 40 de ani.

Acum, cativa dintre copiii lui, au dat-o in judecata pe LaVerne Toney, acuzand-o ca a luat controlul asupra averii artistului cand el nu mai era mental competent. Pe de alta parte, ceilalti copii ai lui B.B. King ii iau apararea femeii.

Copiii sustin ca averea tatalui lor se ridica la suma de 40 de milioane de dolari, insa Toney sustine ca B.B. King a lasat in urma doar 5 milioane de dolari.



Acuzatiile nu se opresc aici. Toney este acuzata de doua dintre fiicele lui B.B. King ca ea l-ar fi omorat, dar politia sustine ca nu exista dovezi in acest sens.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si