Close sidebar
Close sidebar

Cei 15 copii ai lui B.B. King au inceput razboiul pentru averea de 40 de milioane de dolari

Legenda muzicii blues a avut 15 copii cu 15 femei diferite, iar acum acestia au inceput sa se lupte pentru averea lui fabuloasa, ce se ridica la 40 de milioane de dolari.

,


DISTRIBUIE
acest articol

##CITAT89##

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cat timp a fost in viata, B.B. King a avut grija de toti cei 15 copii pe care i-a avut cu 15 femei. Le-a dat bani si i-a vizitat, a avut grija de educatia lor, scrie Daily Mail.

B.B. King a murit anul trecut, la varsta de 89 de ani, si a lasat-o sa se ocupe de averea sa pe LaVerne Toney, managera care a lucrat pentru el timp de 40 de ani.



Acum, cativa dintre copiii lui, au dat-o in judecata pe LaVerne Toney, acuzand-o ca a luat controlul asupra averii artistului cand el nu mai era mental competent. Pe de alta parte, ceilalti copii ai lui B.B. King ii iau apararea femeii.

Copiii sustin ca averea tatalui lor se ridica la suma de 40 de milioane de dolari, insa Toney sustine ca B.B. King a lasat in urma doar 5 milioane de dolari.


Acuzatiile nu se opresc aici. Toney este acuzata de doua dintre fiicele lui B.B. King ca ea l-ar fi omorat, dar politia sustine ca nu exista dovezi in acest sens.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI