Miercuri, 11 octombrie, familia formată din cei români implicați în accidentul din Veneția, va fi adusă în țară. Trupurile neînsuflețite vor fi depuse în sicrie, iar joi, cei patru vor fi înmormântați.

Cei patru români decedați în accidentul din Veneția vor fi înmormântați joi, 12 octombrie

Fratele femeii a postat un anunț pe contul personal de Facebook în legătură cu înmormântarea celor patru, care va avea loc joi, 12 octombrie, la Biserica Domnească Câmpulung.

Citește și: Mesajul cutremurător transmis de fratele femeii care a murit împreună cu soțul și cele două fiice în accidentul din Veneția: „Nu credeam că într-o simplă clipă pierde atât de mult”

„Cei care doriți să vă luați rămas bun și să participați la slujba de înmormântare, o puteți face JOI, 12 OCTOMBRIE, începând cu ora 12, slujbă ce o să aibă loc la Biserica Domnească Câmpulung.

Mulțumesc frumos și autorităților, care nu au ezitat să ne ofere sprijinul!”, a scris fratele femeii implicate în accident.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Alături de informații, bărbatul a adăugat o poză cu cei patru români și un link cu adresa unde va avea loc înmormântarea. Astfel, cei care doresc să participe, pot fi ghidați cu ajutorul locației exacte din link.

Cum a avut loc tragedia din Italia în care a fost implicată familia de români?

Tragedia din Veneția, Italia, a avut loc marți seara.

21 de oameni au murit și 18 au fost răniți, după ce autocarul în care se aflau zeci de persoane a căzut în gol pe șinele de cale ferată de sub pod și a luat foc în urma impactului.

Potrivit presei italiene, accidentul s-ar fi petrecut după ce, posibil, șoferului i s-ar fi făcut rău la volan. Oamenii au murit carbonizați.

Citește și: VIDEO/ EXCLUSIV: "Au plecat în excursie și s-au dus de tot". Mărturia emoționantă a bunicului care și-a pierdut băiatul, nora și cele două nepoate în accidentul din Veneția

La 24 de ore distanță de la procedura accidentului rutier, MAE a anunțat că printre oamenii decedați în tragedie se află și români.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul organizatorilor Neversea dupa scandalul de la Saga Festival 2024: "Vrem să simțim toți asta". Ce au transmis după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul- radioimpuls.ro

„Urmare a demersurilor întreprinse, permanent, în cursul nopții de 3 spre 4 octombrie 2023, cât și pe parcursul zilei de astăzi de către Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste, MAE precizează faptul că printre victimele accidentului rutier se află și patru cetățeni români. 

MAE subliniază că procedura de identificare a tuturor victimelor s-a efectuat cu dificultate, având în vedere circumstanțele producerii accidentului și gravitatea acestuia.

Totodată, MAE informează că echipa consulară mobilă din cadrul Consulatului General al României la Trieste s-a deplasat și la unitatea medicală unde au fost transportate trupurile neînsuflețite pentru a intra în legătură cu membrii de familie, în vederea acordării asistenței consulare specifice în astfel de situații”,  a transmis MAE.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si