Dana Luțu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Oamenii sunt așteptați la o nouă ediție a Galelor Savoy

„Suntem în pline repetiții ale Galey Savoy. După cum vedeți multă culoare, strălucire, muzică și umor de calitate. Dacă am spus umor de calitate spunem domnul Vasile Muraru și Valentina Fătu. Toată lumea este prezentă. Emoții?”

Vasile Muraru, actor: „Era un grup de copii care i-a întrebat Valentina la intrarea în scenă: „Aveți emoții?” Un cor uriaș: „Da!”.”

Dana Luțu, reporter Kanal D:   „Deci avem emoții pentru mâine seară.”

Valentina Fătu, actriță: „Avem emoții de el sunt bună pentru că ne reamintesc ceea ce este important pentru noi toți, și anume faptul că ne întâlnim cu publicul de la Tănase, faptul că reușim să mai avem încă o ediție specială a Galelor Savoy în care ne-am propus să-i omagiem pe toți cei care au adus glorie și strălucire acestei scene. Mâine o să îl avem invitat special pe Gabi Dorobanțu și prietenii lui.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vasile Muraru, actor: „Doamna Irina Loghin, Ileana Șipoteanu.”

Valentina Fătu, actriță: „Actorii și artiștii noștri, Bianca Sârbu Romanescu.”

Bianca Sârbu Romanescu, actriță: „Eu am onoarea să fac un potpuriu în memoria Dan Spătaru pe versurile lui Nae Lăzărescu și Vasile Moraru. Deși sunt „Mona nebunatică”, acolo o să fie cu emoții și vă așteptăm pe toți cu drag.”

Valentina Fătu, actriță: „Suntem foarte fericiți că putem să organizăm astfel de evenimente la Teatru Tănase. Vreau să mulțumesc și orchestrei noastre conduse de Dan Dimitriu, baletul Teatrului Tănase în coregrafia Panei Cocârță și costumele sunt realizate de scenografa Francesca Cioancă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si