Close sidebar
Close sidebar

Cel mai batran barbat din lume a murit. El avea 146 de ani si a ingropat 4 sotii si 10 copii

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 146 de ani. El a fost inmormant, ieri, in satul natal din Indonezia.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Saparman Sodimejo, cunoscut si ca Mbah Ghoto, a fost inmormantat in data de 1 mai in satul sau natal din provincia indoneziana Central Java. Documentele de identitate ale barbatului arata ca acesta s-a nascut pe 31 decembrie 1870. Ultimul interviu al barbatului, fumator inrait, a fost luat anul trecut. Intrebat care este secretul longevitatii sale, el a raspuns ca" rabdarea este cheia".

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Saparman a fost un om foarte iubit si foarte bine ingrijit. In luna aprilie, batranul a afost dus la spital, deoarece starea de sanatate se deteriorase. Dupa ce a fost externat, barbatul a refuzat sa mai manance si sa bea, a declarat nepotul sau.

Dupa cateva zile, Ghoto s-a stins din viata. De-a lungul vietii, barbatul a fost casatortit de 4 ori si a avut in total 10 copii. In prezent, niciunul dintre acestia nu mai traieste. Ultima sotie a lui Saparman Sodimejo a murit acum 29 de ani. Daca documentele sale de identitate sunt corecte, inseamna ca barbatul a avut 146 de ani atunci cand a murit, scrie Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI