Un singur pământean a avut  o sumă cu 17 cifre  în cont, averea sa pe hârtie fiind de ordinul zecilor de miliarde sau catralioanelor de dolari.

Citește și: Paradox- românii sărmani donează mai mult

Numele său, Chris Reynolds, este necunoscut publicului larg, averea uriașă fiind de scurtă durată, potrivit Ladbible.com.

Cel mai bogat om din lume- 92 de catralioane de dolari

Americanul care a devenit pentru scurt timp cea mai bogată persoană din lume a povestit cum ar fi cheltuit cei 92 de miliarde de dolari pe care i-a găsit în contul său PayPal.

Într-o zi din 2013, Chris Reynolds din Pennsylvania a deschis un cont bancar de transfer, așteptându-se să-și vadă cei 140 de dolari pe care îi stocase acolo, dar a găsit mult mai mult în cont.

Dintr-o eroare misterioasă, cineva i-a transferat suma de 92 de cvadrilioane de dolari.

Cum arăta extrasul său de cont în momentul în care l-a verificat:

Prima reacție a lui Chris a fost de panică, pentru că aplicația bancară sugera că îi datora cuiva 92.233.720.368.547.800 de dolari.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Suma este de peste 337.000 de ori mai mult decât întreaga avere netă a lui Elon Musk.

Citește și: Nadia Comăneci a fost victima unei înșelătorii. Ce mesaj a transmis fosta campioană

Diverse site-uri de știri care au relatat evenimentul uluitor s-au grăbit să sublinieze că, la acea vreme, bărbatul din comitatul Delaware era de un milion de ori mai bogat decât mogulul mexican al telecomunicațiilor Carlos Slim, care avea atunci o avere netă de 67 de miliarde de dolari.

Cum ar fi cheltuit americanul averea gigantică

Bărbatul de 56 de ani care a devenit pentru scurt timp cea mai bogată persoană din lume a povestit cum ar fi cheltuit cei 92 de miliarde de dolari pe care i-a găsit în contul său PayPal.

Abia când a postat pe Facebook extrasul bancar șocant, cineva a subliniat că cifra astronomică era sub „credit”, mai degrabă decât „datorie”.

Înainte de aceasta, cei mai mulți bani pe care Chris îi văzuse vreodată în contul său PayPal erau „puțin peste 1.000 de dolari” pentru vânzarea unui set de anvelope BMW de epocă pe eBay.

Citește și: Incident scandalos pe Aeroportul Internațional din Cluj! Un bărbat pus pe scandal a fost amendat de poliţiştii de frontieră

Din păcate, norocul lui Chris Reynolds a fost de scurtă durată, administratorii instituției de transfer bancar declarând că a fost "o eroare".

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Când s-a conectat din nou la contul său, soldul contului scăzuse la 0 USD. „A fost evident o eroare și apreciem că domnul Reynolds înțelege că acesta a fost cazul”, a spus PayPal într-o declarație pentru BBC.

De asemenea, compania s-a oferit să facă o donație pentru o cauză umanitara la alegerea lui Chris, drept scuze.

Americanul vroia să cumpere echipa de baseball Philadelphia Phillies 

Chris Reynolds a fost întrebat cum ar fi cheltuit banii și a spus: „Aș vrea să plătesc datoria națională a SUA. Asta mă deranjează cu adevărat.” 

Cum datoria națională a SUA era atunci de aprox. 30 de trilioane de dolari, lui Chris Reynolds i-ar fi rămas cu siguranță niște bani de cheltuit pentru el însuși după rezolvarea crizei financiare.

Un alt plan al americanului care s-a trezit bogat peste noapte era să cumpere echipa de baseball Philadelphia Phillies. Dar nu a fost să fie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si