Close sidebar
Close sidebar

Cel mai bun sot din lume a fost surprins in mall. Ii cara sotiei un morman de pungi incat doar picioarele i se mai vad

Un filmulet cu un sot care cara atatea pungi de cumparaturi intr-un centru comercial incat doar picioarele i se mai vad au ajuns virale pe internet.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Imagini amuzante surprinse intr-un centru comercial. Un sot merge in spatele sotiei si ii cara acesteia  o multime de pungi de cumparaturi incat abia i se mai vad picioarele.
Filmuletu a fost postat pe Redddit si a starnit amuzamentul celor care l-au vizionat.
Nu este clar insa in ce tara a fost filmat si are deja 53.000 de vizualizari pe Live Leak.

Imagini amuzante surprinse intr-un centru comercial. Un sot merge in spatele sotiei si ii cara acesteia  o multime de pungi de cumparaturi incat abia i se mai vad picioarele, scrie Daily Mail.

Filmuletul a fost postat pe Redddit si a starnit amuzamentul celor care l-au vizionat. Nu este clar insa in ce tara a fost filmat, dar a strans deja 53.000 de vizualizari pe Live Leak.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI