Unul dintre cele mai spectaculoase trucuri ale sale este cel in care face sa dispara 13 persoane. Secretul trucul, inclus in toate numerile sale, e pe cale sa fie dezvaluit, dupa ce unul dintre participanti l-a dat in judecata in 2013, motivand ca numarul de magie i-a afectat sanatatea, relateaza Agerpres.

Cox, alaturi de alti 12 participanti emotionati, a intrat într-o structura metalica avand în interior 13 scaune si care a fost apoi suspendata în aer.

Odata asezati, iluzionistul a lasat sa cada cortina care a acoperit întreaga platforma, în timp ce participantii luminau interiorul cu lanternele. Se presupune ca gratie magiei lui Copperfield, cei selectionati au disparut. Doar ca ei au fost condusi printr-un hol secret in afara salii. Au aparut apoi prin fatele scenei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Copperfield sustine ca face acest truc de peste 15 ani si nu a afectat niciunul dintre Copperfield, in afara lui Cox, care spune ca a fost obligat sa alegere pe intuneric, cand a cazut si si-a dislocat umarul.

"A fost ca si cum s-ar fi dat alarma contra incendiului. Ei (stafful lui Copperfield) strigau 'repede", repede, fugi, fugi'(...) Era întuneric nu stiam unde ma aflu. Mainile ma împingeau de la spate. Atunci mi-am prins piciorul si am cazut", a povestit el ziarului Daily Mail.

Magicianul a dezvaluit trucul sau tocmai pentru a demonstra ca nu prezinta niciun risc.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si