Close sidebar
Close sidebar

Cel mai cunoscut magician din lume dezvaluie unul din trucurile sale! David Copperfield a fost obligat sa arate cum reuseste sa faca sa dispara 13 persoane, dupa ce a fost dat in judecata

Magicianul american David Copperfield este cunoscut in intreaga lume pentru trucurile sale incredibile. A reusit sa evadeze din Alcatraz, "sa se evapore" din custi închise cu lacate si chiar sa faca sa dispara Statuia Libertatii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre cele mai spectaculoase trucuri ale sale este cel in care face sa dispara 13 persoane. Secretul trucul, inclus in toate numerile sale, e pe cale sa fie dezvaluit, dupa ce unul dintre participanti l-a dat in judecata in 2013, motivand ca numarul de magie i-a afectat sanatatea, relateaza Agerpres.

Cox, alaturi de alti 12 participanti emotionati, a intrat într-o structura metalica avand în interior 13 scaune si care a fost apoi suspendata în aer. Odata asezati, iluzionistul a lasat sa cada cortina care a acoperit întreaga platforma, în timp ce participantii luminau interiorul cu lanternele. Se presupune ca gratie magiei lui Copperfield, cei selectionati au disparut. Doar ca ei au fost condusi printr-un hol secret in afara salii. Au aparut apoi prin fatele scenei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Copperfield sustine ca face acest truc de peste 15 ani si nu a afectat niciunul dintre Copperfield, in afara lui Cox, care spune ca a fost obligat sa alegere pe intuneric, cand a cazut si si-a dislocat umarul.

"A fost ca si cum s-ar fi dat alarma contra incendiului. Ei (stafful lui Copperfield) strigau 'repede", repede, fugi, fugi'(...) Era întuneric nu stiam unde ma aflu. Mainile ma împingeau de la spate. Atunci mi-am prins piciorul si am cazut", a povestit el ziarului Daily Mail.

Magicianul a dezvaluit trucul sau tocmai pentru a demonstra ca nu prezinta niciun risc.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI