După ce a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, Sebastian Stan a avut surpriza să afle că mai există un român care impresionează în SUA: Florian Munteanu.

Mai mult decât atât, cum până acum nu a avut ocazia să se întâlnească cu starul din Creed 2, Sebastian Stan a discutat pe această temă cu impresarul actorului care joacă alături de nume grele precum Sylvester Stallone sau Dolph Lundgren.

”Nu l-am cunoscut, dar abia aștept să o fac. Suntem amândoi români, avem și multe alte lucruri care ne apropie. M-a inmpresionat Florian Munteanu”, sunt cuvintele pe care Sebastian Stan i le-a spus lui Eduard Irimia, impresarul lui Florian Munteanu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mai mult decât atât, Sebastian Stan a fost impresionat și de felul în care Florian Munteanu și-a făcut debutul în lumea mare a cinematografiei mondiale. ”Florian a primit încă de la început un rol principal și a impresionat. Sebastian a fost foarte bucuros că un alt român reușește să facă senzație la Hollywood”, ne-a mai spus Eduard Irimia, în exclusivitate.

 

Sylvester Stallone l-a remarcat pe Florian Munteanu

 

Florian Munteanu joacă în acest film rolul fiului lui Ivan Drago, interpretat de actorul Dolph Lundgren în “Rocky IV”. Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed“, lansat în 2015. Povestea “Creed 2” se concentrează pe lupta dintre Adonis, protejatul lui Rocky Balboa (Sylvester Stalone), și Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago.

Noul film este programat pentru lansare pe 21 noiembrie anul acesta. “Iubesc România, eu sunt roma, întotdeauna m-am simțit că fiind român. De aceea, de fiecare dată când mă întreabă cineva ce sunt, le răspund că sunt român, nu german. Și am grijă că de fiecare dată să arăt steagul României peste tot și vreau să pun România pe harta cinematografiei mondiale”, ne-a mai spus Florian Munteau, starul din filmul lui de Sylvester Stallone, Creed 2.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Sebastian Stan a făcut senzație în Captain America

 

Sebastian Stan este un actor american de origine română, cunoscut pentru rolul său, James Buchanan Barnes, poreclit "Bucky" mai târziu supranumit ca "The Winter Soldier" din faimosul Univers Cinematic Marvel, fiind remarcat în trilogia Captain America.

În filmografia lui se regăsesc predominat rolurile de tip secundar. A jucat alături de actori ca Natalie Portman, Mila Kunis și Vincent Cassel, în filmul Black Swan (2010), Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson .etc în trilogia de filme Căpitanul America, de asemena cu Matt Damon în filmul de ficțiune Marțianul (2015) cu șapte nominalizări la Oscar, sau cu Nicole Kidman în Capcana (2018).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si