Cel mai frumos mesaj cu Crăciun Fericit. Iată cele mai deosebite mesaje cu care să îți bucuri familia, rudele și prietenii. Trimite și tu aceste urări pentru a încânta persoanele dragi din viața ta!

Mesaje de Crăciun 2022

Fie ca Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos să îți aducă pace sufletească, înțelepciune și puterea de a spera la un mâine mai bun! Să ai parte de tot ceea ce este mai frumos și bun! Crăciun fericit!

Să ai un Crăciun liniștit, în care să îți întărești credința și încrederea în tine însuți! Să ai parte de sărbători cu bine, de liniște și de armonie!

Citește și: Puloverele de Crăciun...în ținute fashion

Sărbători fericite, îmbelșugate și pline de zâmbete să ai! Chiar dacă nu te pot îmbrățișa în prima zi de Crăciun, te port aproape de sufletul meu. Îți doresc un Crăciun minunat!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Îți trimit cele mai sincere gânduri și cele mai calde urări, acum, în prag de sărbători! Aștept cu nerăbdare să ne revedem! Crăciun fericit!

Fie ca sărbătoarea Nașterii Mântuitorului să te găsească împăcat cu trecutul, hotărât pentru prezent și optimist spre viitor! Să ai parte de sărbători liniștite!

Urări frumoase de Crăciun 2022

Crăciun fericit și plin de iubire să ai! Fie ca această mare sărbătoare creștină să te călăuzească pe drumul cel bun! Să fii mereu înțelept și cu inima deschisă!

Chiar dacă nu suntem împreună la masa de Crăciun, ești cu sufletul aproape de mine! Fie ca în aceste zile deosebite să te cuprindă liniștea și armonia, să fii iubit, fericit și împlinit! Crăciun fericit!

Citește și: „Moș Crăciun cu plete dalbe”: Versurile complete ale acestui colind de Crăciun

Sper să ai un Crăciun de poveste, sublim și de neuitat! Îți doresc tot ce e mai bun și mai frumos!

Să-ți fie inima bucuroasă și pe față să-ți dăinuie zâmbetul! Să ai un Crăciun liniștit, îmbelșugat și plin de armonie!

Această mare sărbătoare creștină să-ți fie prilej de rugăciune! Să îți deschizi inima și sufletul către cele spirituale, căci numai așa vei cunoaște adevărata bucurie. Crăciun fericit!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si