Close sidebar
Close sidebar

Cel mai lung pod din lume va fi inaugurat la sfarsitul acestui an. Constructia este uimitoare si terifianta in acelasi timp!

Cel mai lung pod din sticla din lume, Zhangjiajie Grand Canyon Glass, realizat deasupra Parcului Naţional Tianmenshan din provincia chineză Hunan, se apropie de sfarsit, urmand sa fie inaugurat la sfarsitul acestui an.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Podul va avea o lungime totala de aproximativ 430 de metri şi o lăţime de circa 6 metri. Podul este construit la o distanţă de aproximativ 300 de metri deasupra solului, relateaza descopera.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Podul poate sustine o greutate echivalenta cu cea a 800 de oameni, iar pentru a reduce vibratiile, oamenii de stiinta l-au echipat cu peste 70 de bile de sticla, care cantatesc aproximativ 750 de kg.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI