Close sidebar
Close sidebar

Cel mai mare festival de trap și techno are loc pe 16 și 17 decembrie în București

Cel mai mare festival de muzică trap și techno din România va avea loc în perioada 16-17 decembrie la Romexpo. Printre artiștii care vor cânta la festival se numără Nane, Azteca, Killa Fonic sau Puya.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

SYMPOSIUM FESTIVAL este evenimentul care aduce în România un concept de mashup dintre două stiluri muzicale diferite pe aceeași scena: trap și techno. În ambele zile de festival, accesul se va face de la ora 15:00.

Ce artiști vor cânta la festival

Symposium Festival va avea loc la Romexpo. Pe scena festivalului vor urca peste 40 de artiști precum: Nane, Azteca, Rava, Amuly, Berechet, Marko Glass, Bvcovia, Tussin, MGK, Grasu XXL, Killa Fonic, Ian, Gheboasa, Albert NBN, Yny Sebi, Puya, Og Eastbull, Lil Cagula, Prny, Petre Stefan, Loco Dice, Aqila Atak, Ag Swifty, Alexander Fabyann, Brad Brunner, Mahony, Kov, The Gang Raw.

Peste 5000 de participanți sunt așteptați la eveniment.

Prețul biletelor

Bilete Symposium Festival 2022

  • Abonament platforma VIP- 281,8 lei
  • Abonament VIP- 229,42 lei
  • Abonament Acces General- 177,04 lei

 Cei care vorsă meargă la festival, dar au sub 16 ani trebuie să știe că acordul parental este obligatoriu pentru acces pentru persoanele între 14 – 16 ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI