Close sidebar
Close sidebar

Cel mai mare regret al Stelei Enache

Stela Enache si-a deschis sufletul si a vorbit despre cel mai mare regret al sau.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Marea artista Stela Enache, cunoscuta pentru slagarele anilor 70-80, cea care a pus pe note indragitul cantec "Ani de liceu", a povestit intr-o emisiune regretul care ii macina sufletul.

Citeste si: Florin Gardoş, în doliu! Fotbalistul a pierdut o persoană dragă: "Odihneşte-te în pace"

Citeste si: Apariție de senzație a Monicăi Pop! Celebrul medic este de nerecunoscut FOTO

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Nu pot să îmi strâng în braţe copii, nepoții, atât de des cât mi-aș fi dorit. Vorbesc cu ei tot timpul, dar dacă ar fi aici, pe aproape, ar fi fost altceva. Distanţa este supărătoare şi nu poţi să o rezolvi.

Şi eu am fost plecată mulţi ani şi ştiu că şi lor le este greu. Cu băiatul, mă văd mai des: 1-2 ori pe an. În schimb, ultima oară mi-am văzut fiica a fost acum doi ani", a spus artista în vârstă de 69 de ani.

Citeste si: Imagini emoționante cu familia lui Duckadam! ”La mulți ani mamei mele” FOTO

Citeste si: Cum arată Ecaterina Szabo, la 51 de ani? A făcut istorie în gimnastica mondială, însă autoritățile au uitat-o!

Stela Enache are doi copii: o fată (43 de ani) şi un băiat (40 de ani). Din păcate, atât fata cât şi băiatul se află stabiliţi în străinătate, în Italia, respectiv Austria.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI